• 11-1 speelt wederom gelijk tegen concurrent

  Afgelopen zaterdag speelde we voor de 3de keer in een jaar tegen GVVV.
  Het levert iedere keer weer een spektakel op wat tot nu toe beide keren in gelijkspel eindigde. We waren enorm gebrand om er een overwinning uit te slepen. Helaas ook deze keer niet gelukt, 3-3.
  Net als wij waren de jongens van GVVV ruim op tijd om een goede voorbereiding te hebben. Dat gaf aan dat ook zij deze wedstrijd zeer serieus namen en niks aan het toeval over wilde laten.
  We begonnen beide scherp en goed. Het verschil tussen beide was dat zij eigenlijk vooral lange ballen speelde waaruit behoorlijk wat gevaar kwam en wij vanuit achteruit probeerde te voetballen en voetballend tot scoren probeerde te komen. Geeft ons in ieder geval stof tot nadenken alhoewel het toch wel leuker is om voetballend tot resultaat te komen. Het was een hele leuke en spannende wedstrijd tegen een goed voetballende sterke tegenstander. Diede en Yulius waren ziek maar hun wilskracht bracht ze toch op het veld en Melle viel al snel geblesseerd uit. Hierdoor konden we misschien niet optimaal presteren maar we kijken liever niet naar excuses... Eind van de rit zijn we tevreden met het terechte resultaat, waar zij dit keer eigenlijk de betere waren en nemen we mee dat we sneller tot scoren moeten komen en brutaler moeten zijn in de afronding.

  0-1 GVVV
  1-1 Yulius
  1-2 GVVV
  2-2 Thijmen
  2-3 GVVV
  3-3 Diede

  Tot volgende week, een vroegertje, we spelen om 08.45 in Nieuwegein tegen Geinoord!