• Op een eerste echte ⚽️ lenteavond stond voor de twee damesteams het 3e competitietoernooi op het programma. 
  De teams hebben elk hun sportieve waarde al laten zien en weten ieder in hun eigen competitie voor verrassingen te zorgen, niet alleen in resultaat maar vooral ook in sportieve groei. Voeg daaraan toe gedrevenheid, tomeloze inzet en energie en alle ingrediënten zijn aanwezig om als teams serieus te worden genomen. Waar aanvankelijk gedacht werd dat de competitie misschien nog iets te vroeg kwam is voor die bescheidenheid geen enkele reden meer.
   
  Met drie keepsters en 15 veldspeelsters hadden we weer een prima selectie en is het zelfs hard werken om een basisplek te veroveren. 
  Team1 vecht daar voor haar koppositie en dat was deze avond (5 april) niet anders. Ondanks doelpunten van Emma en Marjolein lukte het niet om in elke wedstrijd het gewenste resultaat te bereiken. Maar een verliespartij, een gelijkspel en een winst tegen de medekoploper op dat moment was het resultaat meer dan prima. De afdronk was er niet minder om (foto Team1).
   
  Het tweede team van DEV mocht aantreden bij de rode van DOVO waar ze de afgelopen keer bij de blauwe van GVVV te gast waren.  
  Zij wilden vooral de goede lijn doortrekken en weer meer punten ophalen dan de vorige keer. 
  En ook die target slaagde. Met drie gelijke spelen en een winstpartij waren ze ongeslagen en werden er weer meer punten behaald dan in de vorige editie. Nu waren Marte en Carolien verantwoordelijk voor de doelpunten. Vooral de 4e wedstrijd was ongekend, een tegenstandster die geen grip meer kreeg op de snelheid en het loopvermogen van het team. Dat was heel mooi om te zien. Na afloop dan ook alleen positiviteit (foto team2)
   
  Zo is het damesvoetbal uitgegroeid van we proberen het gewoon tot we weten wat we doen-voetbal. 
  Op 19 april  komen de twee poules op bezoek in Doorn, oftewel acht bezoekende teams en twee DEV-damesteams die ook dan ook vast weer verrassend zullen presteren.