• De KNVB Wedstrijdzaken app en de Voetbal.NL app

  Beide apps beginnen bij het inloggen en registreren. Of je nou met Voetbal.nl of met de KNVB Wedstrijdzaken app gaat werken, leden dienen zich altijd te registeren en in te loggen met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Voordeel is dat je in beide apps met dezelfde gegevens kan inloggen.

  Log je in met het mailadres zoals bekend is bij de club dan wordt de app gelijk nog leuker. Op je startscherm staat dan niet alleen belangrijk KNVB/voetbalnieuws maar vooral jouw activiteiten. Denk aan je programma en je uitslagen. Goed inloggen is dus heel belangrijk. 

  Kom je er niet uit? Kijk dan hier voor hulp. 

 • Voetbal.nl app

  De app voor iedere voetballiefhebber in Nederland! Of je nou speler, ouder, opa of oma bent. Altijd en overal op de hoogte van de uitslagen, standen, programma’s. Volg je favoriete spelers en mis niks! Of jezelf zichtbaar maken als speler voor op de website van DEV Doorn. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.
   

  Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je staat ingeschreven bij je club. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren.

 • KNVB wedstrijdzaken app

  Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier? Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de nieuwe Wedstrijdzaken app. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

  Download hier de App voor Apple

  Download hier de App voor Android