• Over minder dan een maand vieren we ons 95 jarig bestaan. Echter een verjaardag in deze tijd is moeilijk te vieren. Zeker als vereniging met al haar leden, vrijwilligers, sponsors en supporters. Toch een uniek moment dat niet zomaar mag passeren: op 26 maart 1926 opgericht (of was het toch iets eerder) en nog steeds een prachtige club met inmiddels 500 huidige leden. Iets om ontzettend trots op te zijn.

    Op naar de 100 jaar in 2026 maar eerst de komende jaren onze mooie sportieve ambities verder realiseren en hopelijk vooral snel weer met elkaar op het sportpark Tuilland voetballen en samen zijn.

    Vroeger hadden we een clubblad, nu tegenwoordig een website en social mediakanalen. De komende weken willen we jullie als trouwe lezers van onze website uitdagen stil te staan bij het roemrijke verleden van onze voetbalvereniging en de verhalen over clubmensen en/of team-stories met elkaar te delen. Je kunt je verhaal met een illustratie/foto laten plaatsen in je eigen tijdsblok van 10 jaar zodat we met elkaar een eigen stuk geschiedenis uiteenzetten. Stuur wat jij ook als auteur wilt laten publiceren per e-mail naar info@devdoorn.nl

    Wij zijn ervan overtuigd dat deze verhalen wat verlichting bieden in coronatijd met nu zelfs een ingestelde avondklok. Uiteraard vonden wij oud-hoofdtrainer en huidig jeugdtrainer Hugo Langras al bereid om als eerste wat anekdotes uit de doeken te doen. Hopelijk volgen jullie als lezers snel.

    Veel leesplezier en bovenal, blijf gezond!

    Bestuur DEV Doorn