• Op 31 augustus trad DEV Doorn thuis aan tegen VVZ 49 uit Soest. Een oude bekende want vorig jaar zat deze ploeg nog in dezelfde competitie in de derde klasse.

  Aanvankelijk voltrok zich nogal een rommelige wedstrijd, waarbij men van DEV zijde moeite had de bal naar dezelfde kleur te spelen. In die fase kregen de gasten diverse kansen, maar Mark Sluis bewees eens te meer wat voor belangrijke sluitpost hij is. Met een paar prachtige reddingen hield hij de nul vast

  Na verloop van tijd kwam DEV er beter in en creëerde diverse mogelijkheden. Ties van den Eijnde zag twee schoten geblokkeerd en ook zijn kopbal werd van de lijn gehaald.Ook de goed spelende Tim Werkhoven kreeg nog een goed kans, maar ook hier werd het schot nog onschadelijk gemaakt.

  Vlak voor rust werd een crosspass van de rechterkant door de linkerspits ineens op de slof genomen Onhoudbaar vloog de 0-1 in de touwen.

  Het eerste gedeelte van de tweede helft had men schriftelijk af kunnen doen. Wel werd er hard gewerkt maar kansen aan beide zijden ontstonden er niet.

  Nadat VVZ halverwege het eerste schot loste zagen we mogelijkheden voor de ingevallen Mihill Tahiri en een paar andere.

  Bij een aanval over links van VVZ met een buitenspelluchtje werd de voorzet door de rechterspits van VVZ bekwaam afgerond, 0-2.

  In deze wedstrijd liet DEV in ieder geval zien dat het voldoende potentie heeft. Met de aanstaande terugkeer van een aantal basisspelers kan DEV in de vierde klasse een aardig woordje mee gaan spreken.

  Mark Sluis, Beau van Ede, Romek van Deursen, Kelvin de Haan, Rahem Pabai, Piet Verschoor, Floris Imhof (Mihill Tahiri), Ties van den Eijnde, Tim Werkhoven, Tim Kas, Freek Scherpenzeel (Ronnie van Middelkoop).