• DEV DOORN Corona protocol

    Corona nieuwsupdate seizoen 2021/’22 – nieuwe maatregelen:

    Tijdens de corona-persconferentie van vrijdag 26 november zijn opnieuw beperkingen aangekondigd met behoorlijke gevolgen voor ons als vereniging. Vanaf zondag 28 november moeten alle niet-essentiële locaties dicht tussen 17.00 en 5.00 uur. Volgens het kabinet vallen sportverenigingen hier ook onder. Dat betekent dat vanaf zondag 28 november na 17.00 uur niet meer getraind kan worden bij DEV en de hele accommodatie gesloten is. Wel kijken we nog naar manieren om trainingen te vervroegen of om op zondag te laten plaats vinden. Als hierover meer duidelijkheid is, horen jullie dat.

    Overigens is de KNVB het absoluut niet eens met de nieuwe maatregel. Sporten is volgens de KNVB juist essentieel, zowel tijdens de pandemie als voor de toekomstige volksgezondheid. DEV Doorn deelt deze mening. De KNVB heeft daarom de Tweede Kamer gevraagd deze maatregel met het kabinet te bespreken. We volgen de ontwikkelingen op de voet, maar tot hierover meer bekend is, volgen we de regels. Een ander punt waar de KNVB over nadenkt is het wel of niet laten doorgaan van de competities. Zodra we meer weten, zullen we jullie informeren. 

    Vanzelfsprekend blijven de eerdere maatregelen ook van kracht. Het clubhuis blijft dus de hele week gesloten en er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de kantine. Op zaterdag blijven alleen de toiletten geopend voor spelers en begeleiders (boven de 12 jaar alleen met een QR-toegangsbewijs).

    Heb je vragen, stel ze via info@devdoorn.nl.