• Dames DEV Doorn verovert harten en velden tijdens trainingskamp

 • In een opmerkelijke vertoning van teamgeest en vastberadenheid heeft Dames-Dev Doorn een onvergetelijk voetbaltrainingskamp beleefd, met een ongekend hoge opkomst en een overvloed aan activiteiten gefaciliteerd door hun hoofdsponsor - zijzelf.

  Het trainingskamp, dat plaatsvond in het schilderachtige oosten van het land, zag een indrukwekkende opkomst van de dames van Dames-Dev Doorn, waarbij nagenoeg de voltallige ploeg aanwezig was om zich voor te bereiden op hun komende voetbalweekend, het toernooi thuis op 19 april.
  Het evenement werd mogelijk gemaakt dankzij de steun, de voorbereiding en de toewijding van het team, met name door de damesmeiden commissie. Met een breed scala aan activiteiten, variërend van teambuildingsessies tot ontspannende muzikale spelletjes.
  werd de perfecte teamgeest gecreëerd.
  Door een slimme mix van trainingen, strategische besprekingen en ontspanningsoefeningen slaagden de dames van Dames-Dev erin om hun toekomstige tegenstanders nu al op het verkeerde been te zetten.

  Het besluit om het trainingskamp in het oosten van het land op te slaan bleek een meesterzet te zijn, waarbij de prachtige omgeving en de rustige sfeer de perfecte setting vormden voor intensieve trainingen en diepgaande teamgesprekken.

  Met een hernieuwde focus, versterkte teamgeest en een schat aan nieuwe strategieën keren de dames van Dames-Dev Doorn terug naar huis, vastbesloten om hun tegenstanders te overtreffen en hun plaats aan de top van het klassement te verzekeren. Niets lijkt hen in de weg te staan op weg naar sportief succes.

  Ebo Ebens