• Afgelopen vrijdag waren we te gast bij de blauwen van GVVV. Een mooi complex met een sfeervolle kantine en speciaal voor deze avond een volwaardige karaoke set ingevlogen om de avond ook muzikaal op te luisteren. Inmiddels beginnen feestjes een traditie te worden bij elk damestoernooi en dat is alvast voor eenieder de winst.

  Maar eerst de focus op voetbal, met een 3e plaats op de ranglijst traden inmiddels twee voetballende teams aan op een verder koude voetbalavond. Ieder team speelde twee wedstrijden en ieder met zijn eigen kwaliteiten. Voor de start tegen de koploopster waren we gebrand op een overwinning, maar als veel kansen onbenut blijven kan het anders lopen. Met een 1-1 eindstand, ondanks een snelle openingsgoal, deden we onszelf te kort. De 2e en 3e wedstrijd gaven hetzelfde beeld, 90 procent van de tijd op de helft van de tegenstandster maar net niet altijd het verschil kunnen maken. In de 3e wedstrijd viel de bal wel de goede kant op en was de terechte 1-0 overwinning een feit. Een mooi afstandsschot van Jose was onhoudbaar. De laatste wedstrijd hetzelfde beeld, mooi veldspel, bovenliggende partij maar net geen overwinning. Maar met 3 gelijke spelen en een overwinning was dit wel de beste prestatie, geen verliespartij en uiteindelijk was een 2e plaats op de ranglijst de beloning. Een groepsprestatie.

  Maar belangrijker was het spel, het was weer stukken beter en die stappen stemmen ons steeds vrolijker. 

  Ook het muzikale vervolg was ongekend. De optredens waren van hetzelfde niveau als de originele nummers. Dus alle talenten kwamen deze avond tot zijn recht. 

  Op naar de laatste toernooiavond in Veenendaal en dan langzaam richting winterstop.  

  Het damesvoetbal leeft, presteert en blijft groeien. 

  Wil je ook deel uitmaken van dit team? kom gewoon een keer meetrainen. We trainen elke woensdag en vrijdag.