• In Werkhoven trad DEV Doorn weer aan met een team wat een fors aantal spelers miste. En ook nu weer bewees de ploeg dat dit niet veel uitmaakt voor de sterkte. Sterker nog, doordat men er beter in slaagde om de spitsen aan het werk te zetten kwamen met name Quinten de Vries, Tim Werkhoven en Joppe Vettorato beter in hun kracht.

    Vooral in de eerste helft speelde DEV aantrekkelijk voetbal en dat leverde de nodige kansen op. Al in de achtste minuut kwam de eerste score op het bord, toen een voorzet van Quinten de Vries goed ingekopt werd door Pieter Hegger. Drie minuten later omspeelde Quinten de hele verdediging, alleen lukte dat in de één tegen één met de keeper niet. Halverwege de eerste helft lanceerde DEV een spervuur van schoten die allemaal geblokt werden. Kort daarop draaide de beter in vorm komende Jelle Staal zich goed vrij, maar ook zijn schot had de vuisten van de keeper als eindpunt. Het enige echt gevaarlijke moment voor de thuisclub zagen we na een half uur, waarbij Michael van Beugen de bal van de doellijn haalde. De mensen uit Werkhoven gebruikten veelvuldig de lange bal, die door de geconcentreerde DEV-defensie meestal goed opgevangen werd, om vervolgens weer via een goede opbouw de voorwaartsen aan het werk te zetten. Kort voor rust gebruikte DEV nog het wapen van de verre ingooi. Joppe Vettorato was de aangever en Jelle knikte de bal over de keeper heen tegen de touwen, 0-2.

    Ook in de tweede helft was DEV vrij snel succesvol. Een solo van Joppe Vettorato werd besloten met een strakke schuiver met het net als eindstation, 0-3. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld. Trainer Rick Andeweg had door deze stand de gelegenheid om alle wissels een belangrijk deel mee te laten doen. Veel balbezit voor de Doornaars, maar de scherpte was wat weg. Wel creëerde men nog een aantal mogelijkheden en zeker Timothy de Ruiter kreeg een dot van een kans. Het is vrijwel zeker dat zijn inzet door een VAR tot doelpunt was gepromoveerd, daar de bal over de doellijn was. Het bleef echter bij een verdiende 0-3 zege. Dinsdag speelt DEV Doorn in de 22ste speelronde tegen HDS. De wedstrijd begint om half 9 op Tuilland.