• En weer had DEV te maken met veel invallers. Net als vorige week duurde het weer even voordat DEV de gang er een beetje in kreeg. Dat was ook weer niet zo verwonderlijk, want Candia '66 heeft gewoon een goed voetballende ploeg. Het was voor een belangrijk gedeelte aan keeper Mark Sluis te danken dat de punten in Doorn bleven. Voeg daaraan toe dat DEV beschikt over een voorhoede die uit het niets gevaarlijk kan worden.

    Gelijk in het begin was Candia de eerste die het DEV-doel onder vuur nam. Alleen ontbrak daarbij de goede richting. Na een kwartier verrichtte Mark zijn eerste redding en er zouden er nog velen volgen. Die eerste fase had DEV het behoorlijk moeilijk, maar in het tweede gedeelte van die eerste helft kwam DEV er wat beter in. Het eerste schot na dertig minuten van Tim Werkhoven ging over. Kort daarop zagen we een scrimmage voor het Rhenense doel, maar met kunst en vliegwerk konden de gasten de nul houden. Daaropvolgend legde Quinten de Vries aan, maar ook hij moest zijn vizier nog een beetje bijstellen. Nog in dezelfde minuut moest de Candia keeper voor het eerst een gevaarlijk schot van Tim keren. Vervolgens was er twee keer werk aan de winkel voor Mark die dat bekwaam deed. Kees van de Kooij probeerde het ook nog een keer, maar ook hij zocht het doel te hoog. In de dying seconds van de eerste helft nam DEV alsnog de leiding, toen Tim zich mooi vrij kapte en vervolgens keihard binnenschoot, 1-0.

    In de tweede helft zagen we over en weer wat kansen. DEV kwam in dat gedeelte best in de verdrukking maar dat werd vervolgens onderbroken door een wereldgoal van Joppe Vettorato, die met een halve volley een bal van ruim twintig meter in de kruising joeg, 2-0. Nog gaf Candia het niet op, want zij zijn nog in de race voor een periode. Uit een scrimmage maakten zij de anschlusstreffer, 2-1. Mark moest toch ook weer aan de bak en dat is hem wel toevertrouwd. Tien minuten voor tijd joeg Joppe een bal af waarmee hij Tim op weg naar het doel stuurde. Met een schitterende lob schoot deze de 3-1 binnen. Deze gunstige stand bleef op het scorebord voornamelijk omdat Mark zich verder niet wilde laten passeren. In de blessuretijd maakte Timothy de Ruiter een identieke goal als anderhalve week terug tegen HDS. Hij joeg door op de keeper, die te veel tijd nodig had met het aannemen van de bal. Zijn duelwinst met de keeper betekende de 4-1 voor DEV Doorn. Mark Sluis won de Petit Restaurant Chris Man of the Match Award (zie foto onder). Tevens vestigde DEV Doorn weer een record. De ploeg hield tot de 2-1 van Candia '66, 353 minuten het doel schoon in competitieverband. Het vorige record stond op 331 minuten in het seizoen 2008/2009.