• Het zal niet vaak gebeurd zijn dat DEV met zo'n jeugdig elftal het veld in moest. Niet dat er sprake was van onderschatting of minder geconcentreerd zijn door het behaalde kampioenschap. Neen, een ware blessuregolf teisterde ons vedetteteam. Spelers die hoog staan op de scorelijst konden nog niet aanhaken en ook in de defensie waren sleutelspelers niet fit genoeg. Als dan ook nog van de selectie twee spelers na het kampioensfeest zodanig van hun vervoersmiddel aflazeren dat ook zij niet beschikbaar zijn, dan is het duidelijk dat DEV wel terug moest vallen op de jeugd. Daarin kunnen we vaststellen dat men niet bang hoeft te zijn voor de toekomst want ons semi-juniorenelftal balde behoorlijk mee. DEV had zelfs meer balbezit maar het venijn en het ingespeeld zijn ontbrak een beetje. Middels Quinten de Vries was DEV na elf minuten het eerst gevaarlijk en met twee keer grabbelen kon de keeper van de thuisclub de situatie nog redden. Halverwege die eerste helft registreerden we het eerste wapenfeit van de thuisclub en dat was wel gelijk raak, 1-0. Een goede mogelijkheid werd door hen daarna niet benut.

    Na rust had DEV in de eerste vier minuten vier schietkansen. Twee voor Quinten, een voor Stijn Gerrits en een voor Kees van der Kooij. Wat er in die fase toch aan de hand was met het vizier, zullen we nooit weten. Kort daarop moest Mark Sluis twee keer aan de bak en deed dat zoals altijd bekwaam. Na twintig minuten in de tweede helft werd er wel erg kinderlijk uitverdedigd, waardoor de spits van SEC de mogelijkheid kreeg om de 2-0 aan te tekenen. Daarna moest Quinten met een hamstringblessure het veld verlaten en kreeg Mark een publiekswissel omdat hij zijn laatste uitwedstrijd speelde. JO17 spelers Laurens van de Kolk en Floris van den Burg maakten overigens hun debuut in DEV Doorn 1 vandaag en de goed spelende Bas van Beek zelfs zijn basisdebuut. De jongkies deden het best aardig. Vooral Moestafa Moeslmany liet zich zien. Eerst redde de keeper en vervolgens werkte de paal niet mee. Ook Floris Imhof zag een afstandspegel naast gaan.

    DEV leed dus weliswaar een nederlaag, maar dat hele elftal geblesseerden aan de kant zal gezien hebben dat ook zij aan de bak moeten voor hun basisplaats het volgende seizoen.