• In de uitwedstrijd in Elst tegen de Musketiers begon DEV Doorn erg zenuwachtig. Veel balverlies en weinig gerichte acties. Gelukkig voor de onzen bakten de gastheren er in die fase ook nog niet veel van. Quinten de Vries kreeg nog een kans maar zijn schot ging naast. Kort daarop was Quinten weer niet te houden en zijn voorzet werd netjes door Jelle Staal afgewerkt, 0-1. DEV begon wel wat beter te spelen en drukte de tegenstander in die fase terug. Jelle had nog een mooie individuele actie in huis, die hij ook nog eens keurig afrondde, 0-2.
    De tweede helft zag er heel anders uit. DEV werd teruggedrongen en Musketiers overpowerde DEV mede door het fanatieke publiek achter het DEV-doel. DEV verloor de greep op de wedstrijd mede door een aantal wisselingen in de defensie wegens blessures. Binnen de kortste keren stond het 3-2 voor de Elstenaren. Hun inzet had ook nog alles te maken met het feit dat die ploeg nog niet veilig was. Gelukkig herpakte DEV zich in de slotfase. Met rijkelijk veel overtredingen werd DEV nog afgestopt, totdat Quinten de Vries heel diep in blessuretijd met de 3-3 het kampioenschap veiligstelde.
    Heel knap hoe DEV zich nog terugvocht met een team wat inmiddels op een plaats of acht er anders uitzag dan de ploeg die al zoveel successen had geboekt. Hier is de inbreng van aanvoerder Mark Sluis op zijn plaats die nooit ophield zijn medepelers aan te moedigen. Al met al een uiterst verdiend kampioenschap. Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los op het veld en dat ging door in de kleedkamer. Toen de ploeg op sportpark Tuilland terugkwam, stonden de supporters ons op te wachten en ging het feest nog lang door in de kantine! Heerlijk om nog één keer te zeggen: DEV DOORN IS KAMPIOEN!
     
    Zaterdag 27 mei speelt het eerste de laatste keer thuis. Na afloop vanaf 17 uur vieren we groots het kampioensfeest met de hele vereniging. Het wordt een feest voor jong en oud, iedereen is welkom.