• In de thuiswedstrijd van DEV tegen naaste concurrent Candia '66 uit Rhenen, speelden de Doornaars het eerste half uur bepaald niet sterk. Wel zagen we Bram Eggens een sterke basisplaats vertolken na een jaar blessureleed. Na een kwartier kon Mark Sluis met een voetstop redding brengen bij een schot van dichtbij op het Doornse doel. Het regende in die periode corners van Candia ‘66 en twee vrije trappen van hen hadden geen succes. Aan het slot van dat eerste half uur had Mark nog een schitterende redding bij een bal in de bovenhoek. Dat was goed getimed om het publiek nog een keer van zijn klasse te laten genieten, want kort daarop kreeg hij een publiekswissel omdat hij met prestatievoetbal stopt. Hij werd vervangen door Moestafa Mouslmany die dat heel behoorlijk deed. In het slot van de eerste helft kregen we nog twee vrije trappen voor DEV, maar in beide gevallen belandde de bal in nergenshuizen. Verder zagen we een prachtig schot van Floris Imhof vanuit de draai, maar de Rhenense keeper was op zijn post. Moestafa moest op slag van rust nog redding brengen in een één tegen één situatie.
     
    In de tweede helft speelde DEV aanmerkelijk beter. Zo langzamerhand begint de ploeg met al die jongeren aardig ingespeeld te raken. In de tweede minuut na rust ontstond er een hachelijke situatie voor het doel van Candia bij een terugspeelbal op de keeper, die niets anders kon doen dan de bal te vangen. Uiteindelijk slaagde DEV er niet in om de muur op de doellijn te slechten. Met wat schoten op het doel probeerden de Doornaars de gaten in de defensie te vinden en JO19-01 speler Simen Taal teisterde nog de lat met een prachtig afstandsschot. Moestafa bewees intussen dat hij het niveau in het eerste team makkelijk aankan. Een schot van Stijn Gerrits werd nog gekeerd door de keeper, maar hij was niet opgewassen toen een schot van Tim Werkhoven via een been van een Candia-verdediger in het netje viel, 1-0. Het laatste wapenfeit kwam op naam van Brian Barkey die de keeper van de gasten tot een uiterste redding dwong, na een prachtige solo van de DEV-middenvelder. Duidelijk was uiteindelijk dat DEV verdiend won en de voorsprong op de Rhenenaren vergrootte tot tien punten. Na de wedstrijd werden de DEV-coryfeeën gehuldigd door de voorzitter. De daaraan gekoppelde feestelijkheden gingen daarna tot laat door.  
     
    Overigens evenaarde DEV Doorn 1 het clubrecord van 82 competitiedoelpunten in één seizoen. Ook in het seizoen 2005/2006 haalde DEV 1 dit aantal.