• DEV Doorn speelde zijn eerste thuiswedstrijd voor de competitie tegen Sportvereniging Panter (SVP) uit Veenendaal. Hoewel DEV Doorn absoluut sterker was dan de gasten, kan toch gesproken worden van een enigszins gelukkige overwinning. Dat zat hem in twee zaken. Op de eerste plaats kreeg DEV Doorn bij een 0-1 achterstand een makkelijk gegeven strafschop en op de tweede plaats werd een doelpunt van SVP kort voor tijd afgekeurd, terwijl in een soortgelijke situatie vlak daarna een DEV doelpunt wel werd goedgekeurd.

    In de eerste helft gebeurde er aanvankelijk weinig. De eerste noemenswaardige actie was een goede kans voor Tim Werkhoven na een mooie voorzet van de voet van de goed spelende Joppe Vettorato. Tim produceerde helaas een airshot, een gezegde uit golf als je niks raakt. Kees van de Kooij ontsnapte nog aan zijn bewaker, maar had teveel tijd nodig om af te werken. De eerste helft eindigde met een schitterende actie van Joppe gevolgd door een keihard schot wat bekwaam door de keeper van de gasten werd gekeerd. Die sluitpost was trouwens sowieso de sterkste man van SVP, goed meevoetballend met vooral na de rust legio reddingen.

    De tweede helft was heel wat attractiever, maar in de 47ste minuut kwam DEV plots op achterstand. Ondanks het feit dat DEV het in belangrijke gedeelten van de wedstrijd best zonder keeper had afgekund, werd Mark Sluis ongelukkig verschalkt door zijn eigen centrale verdediger die een vrije trap met het hoofd tot in het doel verlengde. DEV zette nog eens extra aan wat de SVP keeper weer dwong tot een aantal reddingen. Uit een vrije trap werd een duwende Tim Werkhoven in de 71ste minuut door een tegenstander vastgehouden en dat laatste was de scheids niet ontgaan. Jelle Staal benutte de strafschop, 1-1. Na weer een aantal reddingen van de SVP doelman scoorde SVP die buitenspelgoal. Gelukkig werd deze dus afgekeurd. Ver in blessuretijd kwam de bal voor de voeten van Joppe Vettorato die op bizarre wijze de bal achter de doelman kreeg. Wat kun je verder van deze wedstrijd zeggen. Op de eerste plaats werd er keihard gewerkt. Op de tweede plaats werd spits Jelle te weinig gebuikt als targetman. Op de derde plaats werden de twee buitenste spitsen niet altijd goed bediend. Voor een belangrijk gedeelte ontstaat dat omdat de technisch begaafde middenvelders toch nog steeds te weinig oog hebben voor deze situaties.