• In het laatste gedeelte van deze wedstrijd kreeg thuisclub CDW verschillende mogelijkheden om de score verder te laten oplopen, maar toen was in wezen de strijd al gestreden. De jonge DEV ploeg startte namelijk zeer verfrissend en op grond van de eerste helft waren de beste kansen voor de Doornaars.. DEV begon met veel balbezit zonder nou echt gevaarlijk te worden. Dat gold ook voor CDW. Na  34 minuten was de eerste echte noemenswaardige actie een prachtig afstandsschot van Stijn Gerrits dat door de CDW keeper uit de kruising werd getikt. Kort daarop kon Jelle Staal na een steekbal alleen op de keeper af, maar ook nu was de laatste de overwinnaar. In de veertigste minuut kwam CDW op 1-0 toen een afstandsschot kennelijk niet door keeper Thijs Aalbertsen verwacht werd.. Het slotakkoord van die eerste helft was een schietkans voor Tim Werkhoven, maar helaas stond zijn vizier niet op scherp
    De tweede helft begon met wat mogelijkheden voor Jelle en Tim en ook nu was de richting bepaald niet perfect.
    De volgende acht minuten demonstreerde de DEV verdediging een foutenfestival. DEV koos eigenlijk de hele wedstrijd toch te vaak voor het kort uitverdedigen. Daar is best wat voor te zeggen, maar als de tegenstander hoog druk zet lijkt die keus niet altijd de beste. Nu werd een hele korte bal in de voortzetting dicht bij het doel onderschept en ook afgewerkt. 2-0 DEV was daarna behoorlijk de kluts kwijt. Toen weer een te korte kaats voor het doel bleef hangen was de CDW-spits er als de kippen bij om 3-0 te maken. Eigenlijk was hiermee de wedstrijd voor DEV gelopen. De thuisclub kopte nog een keer op de lat en Thijs redde nog een paar keer, totdat Bo van Ede in de dying seconds van de wedstrijd nog knap de 3-1 aantekende.
    DEV Doorn staat nu stevig op de onderste plaats, maar voor wat de ploeg vandaag liet zien is er zeker nog hoop voor de toekomst.