• In de thuiswedstrijd van DEV Doorn tegen Schalkwijk was goed te zien dat de Doornse koploper speelde tegen een ploeg uit de onderste regionen. Met name in de eerste helft speelde DEV uitstekend voetbal.

Al in de tweede minuut raakte Brian Barkey de lat en even daarna ging een schot van Tim Werkhoven net naast. DEV Doorn kwam kort daarna op voorsprong door een prachtige schuiver van Quinten de Vries, 1-0. Twee minuten later verdubbelde DEV Doorn de voorsprong toen Brian Barkey twee spelers in de zestien uitkapte en daarna beheerst binnenschoof. Jelle Staal teisterde een poosje later het zijnet alvorens hij de 3-0 binnentikte na een grandioze actie van wederom Brian Barkey.

In die eerste fase moest Mark Sluis één keer zijn keeperskwaliteiten tonen. DEV bleef heer en meester en Paul Okkersen had kennelijk last van een polletje toen hij voor open goal miste. Jelle kreeg nog twee kansen, waarna Paul in het strafschopgebied gevloerd werd. De toegekende strafschop werd door Jelle Staal benut, 4-0.

Naast nog een mogelijkheid voor Jelle Staal gebeurde er in de eerste vijfentwintig minuten van de tweede helft niet veel. DEV gebruikte al zijn wissel-mogelijkheden en de bal bleef wel behoorlijk rondgaan binnen de Doornse ploeg. Het was even schrikken toen Paul Okkersen zijn tweede gele kaart kreeg en DEV dus met tien man verder moest. Wij aan de zijkant van het veld, konden niet goed zien wat voor verschrikkelijke overtredingen Paul kennelijk gemaakt had. Na een half uur zagen we de vrouw van Pieter Hegger op het sportpark verschijnen en dat was voor hem reden om in de etalage te verschijnen. Met zijn schot tekende hij de 5-0 aan. Zo te zien geeft het spelen met tien man DEV extra kracht want in die slotfase werd Schalkwijk helemaal ondersteboven gespeeld. Zoals wel vaker ontbrak er maar één ding en dat was scoren. Mooie kansen voor Kees van de Kooij en zelfs een paar keer voor Wiecher Beker resulteerden helaas niet in nog meer doelpunten. Vlak voor tijd mocht de 15-jarige Lieuwe van den Heuvel nog invallen. Lieuwe werd met zijn invalbeurt de één na jongste debutant in DEV Doorn 1 zaterdag. Alleen Michael van Beugen was jonger (15 jaar, 3 maanden en 3 dagen). Kees van der Kooij won de Petit Restaurant Man of the Match Award.