• Begin 2020 heeft de geboorte plaatsgevonden van het 35+ mannenteam van DEV Doorn. Onze aanvoerder Norbert 'Lombardo' trommelde iedereen op met zijn aanstekelijke enthousiasme en binnen een mum van tijd waren er meer dan genoeg spelers geselecteerd. Op de eerste vrijdag van Maart in 2020 speelde het team z'n eerste wedstrijden. Dat smaakte naar meer, maar helaas gooide de Corona-pandemie roet in het eten. Trainen, trainen, trainen was het devies. Pas in de herfst van 2021 konden we weer een nieuwe competitie 7 tegen 7 beginnen.

  Vijf regionale topteams waren door de KNVB bij elkaar in de 1ste klasse gestopt. Elk team was één vrijdag in de herfst gastheer van een wedstrijdavond.

  Onze 35+ helden togen vol goede moed eind september voor de eerste wedstrijdavond naar Amerongen. Op het stroeve kunstgras van DVSA begonnen onze 35+-mannen moeizaam aan het avontuur. De eerste drie potten gingen verloren. Het team twijfelde tussen vol op de aanval of terugzakken. Ook de keeper was nog geen zekerheidje. In de vierde wedstrijd wachtte het zeer sterke SVL. DEV rechtte z'n rug en sleepte een knappe 0-0 uit het vuur. Onze nestor op het middenveld, Ruud 'Gattuso' nam het voortouw en schuwde de duels niet. Ruud moest het bekopen met een beurse knie, en Taco 'Tadic' die net zijn eigen fysiotherapiepraktijk in Doorn was begonnen had zijn eerste klant te pakken.

  De tweede wedstrijdavond werd verzorgd door ons eigen team op Sportpark Tuilland. Voor de gelegenheid was 35-minner Tim 'Berghuis' Kas bereid gevonden om zijn rentree te maken op de Doornse velden. De eerste wedstrijd tegen de oud eerste elftalspelers van SVL ging meteen verloren met 0-5. Daarna kwam de remontre en werd de eerste overwinning behaald en daarnaast nog een gelijkspel. De weg naar boven was gevonden door onze senioren. DEV liet zich als host van z'n goede kant zien en de biertjes en plateau's met bruin fruit waren niet aan te slepen. De mannen van SVL waren de laatsten in het pand en verlieten diep na twaalven ons sportpark voor de fietstocht naar Langbroek.

  Taco had er wel inmiddels een aantal klanten bij:
  Ruud 'Gattuso' was zijn revalidatie al gestart;
  Norbert 'Lombardo' vreesde voor zijn kruisband en liet dit bevestigen door Taco;
  De immer fit ogende Mike 'Arnautovic' had last van zij rug;
  Christian 'Laudrup' liep in de tussentijd een liesblessure op bij het basketballen;
  En ondergetekende Wouter 'Senesi' bleek een man van glas en liep een hamstringblessure op.
  Voor de derde wedstrijdavond moest dan ook heel Doorn worden afgezocht naar 35+ talent, en dat werd natuurlijk gevonden aangezien Doorn bulkt van het talent. Melvin 'Anthony' Steenbeek bleek met de jaren nog niet aan snelheid te hebben ingeboet en sleurde er op los en schoot ook nog eens met scherp, samen met zijn maatje Erwin 'Neres'. Peter 'Het monster - Raiola' had zijn contacten weer eens aangesproken en Chris en Ruben van het zaalvoetbalteam uit Steinheim kwamen de gelederen versterken. Een meesterzet was om Martin 'Buffon' vast op de goal te zetten. Met woord en daad zette Martin de lijnen uit en werd maarliefst 4x gewonnen met een doelsaldo van 10-0.
  De aanval op de koppositie kreeg pas echt gestalte bij de vierde wedstrijdavond. Supersub Rick 'Van Wolfswinkel' kwam zijn talenten showen, naast dat hij 'andeweg' timmert als coach van trotse koploper DEV Doorn 1. Ook nu werden er weer 9 punten gepakt en alleen het thuisspelende HDS gooide roet in het eten.
  Met 3 punten achterstand gingen onze helden de laatste speeldag in. SVL dat de laatste drie speeldagen met wat minder goden was komen opdagen werd meteen aan de kant geschoven waarmee DEV 35+ gedeelde koploper was geworden. Met nog eens drie gewonnen wedstrijden daarna en een doelsaldo van 7-0 was het kampioenschap glansrijk binnengesleept. Supporters zoals Jeroen W. verzorgden de biertjes langs de lijn want de kantine bij SVL was al dicht vanwege de Coronamaatregelen.

  Wie hebben er allemaal een bijdrage geleverd aan dit mooie kampioenschap in het debuutseizoen van DEV Doorn 35+:
  Martin 'Buffon', de onpasseerbare (5 wedstrijden);
  Ferry 'Chiellini', de man met zeven levens (5 wedstrijden);
  Peter 'het monster - Raiola', de man met de contacten (5 wedstrijden);
  Eddy 'Alexander Östlund' Carree, de heerser op het middenveld (4 wedstrijden);
  Raphael 'Shaqiri', de speedy Gonzalez uit Zwitserland (4 wedstrijden);
  Nik 'Viergever' Osinski, ervaring van beneden de rivieren (4 wedstrijden);
  Vincent 'Kraay junior' Machiels, de höker uit de Achterhoek (4 wedstrijden);
  Tim 'Berghuis' Kas, de wervelwind van de Doornse velden (3 wedstrijden);
  Wouter 'Senesi', de man van glas en keurig opgelapt door Taco (3 wedstrijden);
  Erik 'van Nistelrooij', van Rotterdamse havenarbeider tot Doornse Doorduwer (2 wedstrijden);
  Michael 'Arnautovic', de energiebom uit Tirol en omstreken (2 wedstrijden);
  Jarno 'Martinez' Bolt, de slager van de Pampa's (2 wedstrijden);
  Norbert 'Lombardo', Animator en Captain in één (2 wedstrijden);
  Taco 'Tadic' Hanstede, de man met de gouden handen en voeten (2 wedstrijden);
  Ruud 'Gattuso', met recht de Nestor van het team (1 wedstrijd);
  Christian 'Laudrup', de frêle draver uit Scandinavië (1 wedstrijd);
  Melvin 'Anthony' Steenbeek, de bliksemschicht van Rhenen (1 wedstrijd);
  Erwin 'Neres', ongekende goaltjesdief (1 wedstrijd);
  Ruben en Chris, zaalvoetballers met allure (beiden 1 wedstrijd);
  Rick 'Van Wolfswinkel' Andeweg, dribbelkoning van het eerste uur (1 wedstrijd).

  https://www.devdoorn.nl/dev-doorn-351-vrijdag-speeldag-man