• In de thuiswedstrijd van DEV Doorn tegen Renswoude was het totaal niet te zien dat hier de koploper tegen de onderste speelde. Sterker nog, met een beetje geluk had DEV de tegenstander de eerste nederlaag kunnen toebrengen. Opvallend was de opstelling van het middenveld bij DEV.. Daar waar meestal gekozen werd voor drie sterke voetballers aan de bal zagen we nu Bo van Ede en Tim  Werkhoven een deel van die posities innemen. Dat zijn meer balafpakkers, waardoor de defensie veel minder onder druk kwam te staan.. Zeker omdat de ploeg compact speelde. Vooral Bo groeide uit tot man van de wedstrijd. In ieder geval ontspon zich een uiterst interessante en spannende wedstrijd.
    Na drie minuten kreeg de van een kruisband blessure teruggekeerde Joppe Vettorato de eerste mogelijkheid die net aan de verkeerde kant van de paal eindigde. Zo rond het eerste kwartier kreeg DEV het wel moeilijk toen eerst een voorzet over gekopt werd na een voorzet over links. Een lukraak naar voren geroste bal van de gasten eindigde nog op de lat boven keeper Thijs Aalbertsen.
    Na een half uur spelen belandde een ingooi van Joppe bij Tim die vervolgde met een zuivere voorzet die door Jelle Staal tot doelpunt werd gepromoveerd. 1-0. DEV had zelfs een unieke mogelijkheid om op 2-0 te komen, toen Joppe een dieptebal beter inschatte dan de keeper van de gasten, maar dat open doel daarna maakte kennelijk toch teveel indruk. Overigens was de terugkeer van Joppe wel degelijk een welkome versterking want van hem gaat behoorlijk wat dreiging uit. Ook door zijn geweldige ingooien stichtte hij voortdurend gevaar in de vijandelijke defensie. Toch kon DEV de voorsprong tot de rust niet houden want voor het einde van de eerste helft legde de scheids de bal op de stip, na een minder duidelijke overtreding van Bram Verberne. Die strafschop werd benut. 1-1.
    Na rust was de eerste kans weer voor Joppe zonder resultaat. Uiteindelijk zal hij door veel te spelen die scherpte om te scoren wel weer terug krijgen. Wel was hij even later betrokken bij een handsbal van de centrale verdediger van Renswoude waarvoor ook nu de scheids de bal op de stip legde. Jelle schoot de 2-1 vervolgens beheerst binnen. In de slotfase kon Renswoude toch nog terugkomen toen een doornse aanval middels een lange bal onschadelijk werd gemaakt. Uit die counter kon de spits van Renswoude richting het Doornse doel gaan waarna hij de 2-2 aantekende. In de  wel erg lang durende blessuretijd kreeg Mo Toufiki nog een mogelijkheid en ook Thijs moest nog een keer aan de bak. Kort en goed DEV speelde een wedstrijd met een geweldige bezieling. Dat biedt zeker vertrouwen in het vervolg van de competitie.