• In de thuiswedstrijd tegen Otterlo heeft DEV wel degelijk kansen gehad om de noodzakelijke overwinning naar zich toe te trekken. Met een achterstand van acht punten en nog vier wedstrijden lijkt het doek na dit gelijkspel toch wel gevallen.Wel heeft DEV beslist hard gewerkt om een beter resultaat te bereiken, maar tegen een iets rustiger spelende tegenstander zou echt alles uit de kast getrokken moeten worden. Bij temperaturen die voor het eerst aan de hoge kant waren, was te zien dat het aanwenden van veel energie toch de nodige moeite kostte. Ook nu weer constateerden we dat simpel spelen niet voor iedereen makkelijk is, met als gevolg dat die verspilling van energie in de tweede helft toch verschillende gevallen van kramp zichtbaar waren. Met name daardoor kwam de wedstrijd nou niet echt op gang
    De eerste kans na drie minuten was voor Jelle Staal die de keeper op zijn weg vond. Met een schot van Jelle en een van de kant van de gasten werd het eerste kwartier uitgeluid. In beide gevallen een prooi voor de keeper. 
    Tien minuten later nam Otterlo een voorsprong toen de bal na een uitgebreide scrimmage in het Doornse doelgebied uiteindelijk over de doellijn rolde. 0-1.De mogelijkheden daarna waren voor de gasten, maar ook aan die zijde stond zeker geen wonderploeg. Kort voor rust werd Joppe Vettorato gelanceerd en hij maakte geen fout . 1-1
    De eerste tijd na rust was weer voor de gasten, maar Thijs Aalbertsen die een degelijke wedstrijd keepte was op zijn post.
    Na vijftien minuten mocht DEV op dertig meter voor het doel een vrije trap nemen, maar de schitterende vrije trap van Stijn Gerrits belandde ver buiten bereik van de keeper op de paal. In het volgende deel kregen beide ploegen nog wel wat mogelijkheden. In de slotfase probeerde DEV absoluut nog de wedstrijd over de streep te trekken en het was toch best aan te nemen dat de aanwezigheid van een VAR de scheidsrechter waarschijnlijk ertoe had laten besluiten de bal tenminste eenmaal op de stip te leggen. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat dit gelijke spel wel de juiste verhouding was.