• Vandaag (22 maart) mochten de damesteams (T1 en T2) zich melden in respectievelijk Scherpenzeel en Veenendaal. De eerste toernooiavond was succesvol verlopen en ondanks de verandering van weerstype was de hunkering naar een nieuwe voetbalavond weer groot. Ondanks wat aanloopproblemen waren beide teams op tijd gearriveerd en bleek ook dat het ontbreken van de vaste keepsters probleemloos werd opgevangen. Dus complimenten aan Ester en Carolien.

  Voor T1 was het hard werken zonder wissels in een kampioenspoule waar de teams aan elkaar gewaagd zijn. Maar met een score van 3x winst en 1x verlies blijft het team gewoon bovenaan meedoen. Met dank aan Stefanie die zich als coach heeft verbonden aan het team waardoor die begeleiding ook op deze avond weer voor elkaar was.

  Voor T2 was het doel om toch te gaan scoren want we waren de doelpuntloze gelijke spelen van de eerste ronde toch al zat. En daarnaast wilden we drie punten meenemen in plaats van de twee punten van de eerste keer. Beide targets werden gehaald. De 1e wedstrijd verloren (2-1) we van de koploper maar wisten we al wel te scoren, target 1 gehaald. In de 2e en 3e wedstrijd bleef het helaas 0-0 maar waren de kansen niet op een hand te tellen, tot frustratie van het team. In de 4e wedstrijd viel alles samen en wisten we de nr. 2 in de stand met 2-0 te kloppen met fantastische doelpunten van Marjolein en Marte. Kortom met drie doelpunten en vijf punten was het een geslaagde avond voor beide teams met ook hier weer dank aan Marije die zorgde voor begeleiding en sfeer. 

  De vreugde na afloop was groot (foto T2) sprak boekdelen, na de karaokeavond ging iedereen dan ook tevreden huiswaarts.

  Op naar de 3 competitieronde.

  De trainers;

  Pascal

  Ebo

  Wouter