• Nieuwsbrief DEV Doorn mei 2023

  Beste allemaal,

  Allereerst wil ik me namens het bestuur richten tot ons eerste elftal. Spelers, staf en alle betrokkenen: wat hebben jullie het bloedstollend spannend gemaakt en wat hebben jullie een topprestatie geleverd. Gefeliciteerd met dit dik verdiende kampioenschap. Wij zijn onwijs trots op jullie.

  Zaterdag 27 mei vieren we met de hele vereniging het kampioensfeest. Leden (jong en oud), vrijwilligers en supporters zijn van harte welkom om eerst om 14.30 uur de laatste wedstrijd te komen bekijken, dan het team te huldigen en om vervolgens feest te vieren. Tijdens de rust worden ook alle andere teams van DEV gehuldigd die dit jaar kampioen zijn geworden.

  In deze nieuwsbrief lees je een korte terugkoppeling vanuit de ALV van 10 mei. Eén onderwerp wil ik specifiek aankaarten in dit voorwoord: we gaan De Elf van DEV weer nieuw leven inblazen. In het kort houdt dit in dat alle leden en/of ouders per seizoen elf uur vrijwilligerswerk doen voor de vereniging. De ALV heeft dit beleid een paar jaar geleden goed gekeurd, maar door corona is er de klad in gekomen. Wat we nu merken is dat al het werk vaak door dezelfde mensen wordt gedaan en dat het trainers en coaches soms de grootste moeite kost om mensen te vinden die een bardienst willen draaien, willen rijden of een keer willen vlaggen of fluiten. We willen allemaal dat onze kinderen met plezier kunnen blijven voetballen en dat kan alleen als iedereen iets doet. Meer informatie hierover volgt.

  De komende tijd staat er nog veel meer te gebeuren bij DEV Doorn. Woensdag 24 mei vindt het schoolvoetbaltoernooi plaats, 3 juni is de jeugdslotdag en 24 juni is de vrijwilligersavond. En noteer ook alvast de voetbalvakantiedagen die dit jaar op 16, 17 en 18 augustus worden gehouden.

  Maar voor nu hoop ik jullie allemaal de 27te zien!

  Met hartelijke groet,

  Jolanda Smits namens het bestuur van DEV Doorn

   

  Terugkoppeling ALV 10 mei

  Tijdens de ALV is de contributie voor het nieuwe seizoen vastgesteld. Ook zijn Ad Spee en Lonneke Mulder benoemd als nieuwe bestuursleden. Ad heeft de accommodatie onder zijn hoede, Lonneke alles omtrent de bar/kantine en het dames- en meidenvoetbal. Wil je meer weten over Lonneke en haar plannen? Lees dan dit interview met haar. Zoals gemeld in het voorwoord wordt De Elf van DEV nieuw leven ingeblazen. Marten van der Zee heeft zich opgeworpen als kartrekker, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

  Schoolvoetbaltoernooi

  Met maar liefst 299 aanmeldingen en 35 teams belooft het schoolvoetbaltoernooi op 24 mei een daverend succes te worden. De organisatie is in handen van de dames-meidencommissie. Vanaf 12.45 uur wordt iedereen verwacht, Mark Sluis geeft om 13.20 uur een warming up voor alle 299 kinderen en daarna beginnen de wedstrijden. Het einde is om circa 16.45 uur. Doe je mee of wil je komen kijken, kom dan het liefst met de fiets.

  Meiden instuif 31 mei

  Alle meiden die meedoen aan het schoolvoetbaltoernooi of gewoon zin hebben om te komen voetballen zijn 31 mei welkom bij DEV voor een speciale meiden instuif. We starten om 15.45 uur en eindigen om 16.45 uur. Dus heb je zin om mee te doen, kom gewoon langs samen met je vriendinnen.

  Laatste competitiewedstrijd dames 26 mei

  Ons damesteam doet volop mee in de competitie en staan nog steeds op een prachtige twee plaats. Lees hier het verslag van hun laatste toernooi. Vrijdag 26 mei spelen zij de laatste ronde om 19.30 uur in Scherpenzeel. Zouden we de 27e nog een kampioensteam erbij krijgen?

  Velden gesloten in zomer en laatste trainingen

  Vanaf 5 juni zijn de grasvelden bij DEV Doorn niet meer te gebruiken. De gemeente gaat dan beginnen aan het jaarlijkse onderhoud en dit duurt tien weken. Vanaf half augustus zijn de velden weer speelklaar. Via de trainers horen jullie wanneer de laatste trainingen zijn.

  Belangrijke data

  · 24 mei schoolvoetbaltoernooi

  · 26 mei laatste competitieronde dames

  · 27 mei laatste officiële competitieronde en kampioensfeest

  · 3 juni jeugdslotdag

  · 24 juni vrijwilligersbarbecue

  · 16, 17, 18 augustus voetbalvakantiedagen