•  Beste (ouders van) leden van DEV Doorn,

  Het voetbalseizoen is voortvarend gestart. Enkele teams hebben al een kampioenschap binnen en worden 12 november gehuldigd. De Grote Club Actie loopt als een tierelier met veel dank aan al onze jonge spelers en speelsters die fanatiek op pad zijn gegaan om loten te verkopen. Ook zeer noemenswaardig is de enorme flow binnen ons meiden- en vrouwenvoetbal. Meer hierover lees je in deze nieuwsbrief.

  Ons eerste elftal presteert weer top. Wat helemaal leuk is, zijn de vele toeschouwers op de zaterdagen wat zorgt voor veel gezelligheid. In deze nieuwsbrief lees je ook over onze hoofdtrainer Rick Andeweg die zijn ambitie achterna gaat en daarom einde van dit seizoen stopt bij DEV Doorn. Weten jullie trouwens dat na elk weekend een verslag van het eerste op de site komt te staan? En dat je ook zelf een wedstrijdverslag van jouw team kan plaatsen?

  Als laatste willen we nog even melden dat dinsdag 18 oktober de ALV plaats vindt. Wil je erbij zijn, mail uiterlijk maandag 17 oktober voor 12 uur naar secretaris@devdoorn.nl

  Hartelijke groet,

  Bestuur DEV Doorn

  PS. Deze nieuwsbrief verschijnt een paar keer per jaar en wordt dan naar alle leden verstuurd. Heb jij hem niet gehad, check dan even je mailadres met onze ledenadministratie via ledenadministratie@devdoorn.nl

   

  Rick Andeweg stopt einde seizoen als hoofdtrainer bij DEV Doorn 1

  Rick Andeweg vertrekt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer bij DEV Doorn 1. Hij wil zijn ambitie achterna gaan na vier jaar hoofdtrainer te zijn geweest bij DEV Doorn 1 en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

  Groot compliment aan alle lotenverkopers: al 1440 loten verkocht

  De eerste twee verkoopweken van de Grote Club Actie zitten er op. Tijd dus voor een eerste tussenstand: per zaterdag 8 oktober zijn al 1440 loten verkocht. Een fantastisch resultaat dat een groot compliment waard is aan alle lotenverkopers! Klik hier voor een tussenstand van wie de meeste loten tot nu toe heeft verkocht.

  Algemene Leden Vergadering op 18 oktober

  Dinsdag 18 oktober om 20.00 uur houdt DEV Doorn haar algemene ledenvergadering. Punten op de agenda zijn onder andere een terugblik op het afgelopen seizoen, een financieel jaarverslag en de begroting voor het aankomende jaar. Wil je erbij zijn, stuur dan uiterlijk maandag 17 oktober voor 12 uur een mailtje naar secretaris@devdoorn.nl. Je ontvangt dan ook de stukken.

  Gezocht jonge voetbaltoppers

  Heb jij vrienden of vriendinnen of ken je kinderen die niets liever doen dan voetballen? Neem ze een keer mee naar DEV Doorn om op proef mee te trainen. Vooral de minivrienden- en vriendinnen en Champions League zoeken versterking. Klik hier voor meer informatie.

  Zonder scheidsrechters geen voetbal

  De Week van de Scheidsrechter is inmiddels voorbij, maar heeft wel een paar positieve reacties opgeleverd van DEV-spelers die ook graag willen fluiten. Daar zijn we ontzettend blij mee. Want zonder voldoende scheidsrechters kan er niet gevoetbald worden. We willen koste wat kost voorkomen dat we hierdoor wedstrijden zouden moeten afgelasten. Lijkt fluiten jou ook wat? Je bent zeker niet verplicht om elke week op het veld te staan. Elke wedstrijd die jij wil en kan doen is al mooi meegenomen. Wil je meer weten? Stuur een mail naar rolandholdinga@devdoorn.nl en hij informeert je verder. Ook over eventuele opleidingsmogelijkheden om scheidsrechter te worden.

  Voetbalwedstrijden DEV Doorn online live te volgen

  Sinds kort heeft DEV Doorn een camerasysteem. Dat gaan trainers gebruiken in hun trainingen om spelers nog beter te maken en het spelplezier verder te vergroten. Helemaal leuk is dat je voortaan via de site van DEV Doorn ook live kunt meekijken met wedstrijden die op het hoofdveld gespeeld worden. Tenminste, als de trainer heeft geregeld dat de wedstrijd gefilmd gaat worden. Om live mee te kijken ga je naar www.devdoorn.nl en klik vervolgens rechts bovenin op DEV TV.

  DEV Meidenvoetbal: Anders denken, Anders Doen

  De Leeuwinnen werden in 2017 kampioen en dat was naast het sportieve hoogtepunt ook een resultaat van jarenlange inspanning om het damesvoetbal op een hoger niveau te krijgen. Dat kan niet zonder ook te investeren in de jeugdopleidingen van meiden. Dat doet elke vereniging op zijn manier. Onder de slogan “Anders denken, Anders Doen “gaan we dat ook in Doorn doen. Hoe, dat verteld Ebo Ebens, onze coördinator meiden- en damesvoetbal, hier.

  Voetbalvakantiedag in herfstvakantie

  Heb jij zin in een dag lekker voetballen met je vrienden of vriendinnen in de herfstvakantie. Meld je dan nu aan voor de voetbalvakantiedag op 28 oktober via voetbalschool@devdoorn.nl. We gaan veel voetballen, maar organiseren ook andere spelactiviteiten. De kosten voor één dag sportplezier bedragen € 35,- inclusief een lunch.

  Elke vakantie organiseert de voetbalschool van DEV Doorn voetbalvakantiedagen. Zet deze data dus alvast in je agenda: 30 december, 3 maart en 26 april. In de zomervakantie zijn er maar liefst drie dagen: 16, 17 en 18 augustus.

  Belangrijke data

  · Algemene Ledenvergadering DEV Doorn 18 oktober

  · Huldigingen kampioenenteams 12 november

  · Voetbalvakantiedag 28 oktober

  · Voetbalvakantiedag 30 december

  · Voetbalvakantiedag 3 maart

  · Voetbalvakantiedag 26 april

  · Voetbalvakantiedagen zomervakantie 16, 17 en 18 augustus