• Nieuwsbrief DEV Doorn februari 2024

  Hallo leden, ouders, vrijwilligers en toeschouwers,

  Een nieuwsbrief bomvol updates met evenementen, vacatures, verrassend nieuws en handige weetjes. Lees snel verder.

  NK Penalty Schieten op 26 mei

  Let op: er gaat wat leuks plaatsvinden bij DEV! Namelijk de voorronde voor hetNKPenaltyschieten op zondag 26 mei van 11.00 tot 16.00 uur. Dit evenement is voor alle jongens en meiden van O8 t/m O17

  Wat moet je doen?

  - Verzamel vijf vrienden of vriendinnen in een team (er moet ook gekeept worden)
  - Bedenk een leuke teamnaam

  - Zorg dat je een begeleider hebt
  - Schrijf je in via:https://www.nkpenaltyschieten.nl/events/doorn/

  - Schiet tien penalty’s per wedstrijd
  - Komt jouw team op het podium, dan volgt op 29 juni de landelijke finale bij Sparta Nijkerk

  De kosten bedragen €15 per team (één ticket is één team van vier à vijf spelers). Schrijf je snel in want het belooft een super dag te worden en vol is vol! Vragen? Stuur een mail naarvoetbalschool@devdoorn.nl

   

  Mini vrienden, vriendjes & vriendinnetjesdag op 9 maart

  Is jouw kind vier of vijf jaar, kom dan mee trainen op 9 maart tijdens vriendjes & vriendinnetjesdag. Onder leiding van Robert Ruitenbeek kan jouw kind ontdekken of voetbal iets voor hem of haar is. Meld je aan via RobertRuitenbeek@gmail.com De tijd is van 9.30 tot 10.30 uur.

   

  DEV voetbalquiz op 2 maart

  Geef je nu op voor de leukste quiz van het jaar op zaterdag 2 maart in de kantine.Meld je aan per tweetal viasacdevdoorn@gmail.com

   

  Vacatures

  Door onze vrijwilligers gaan iedere dag de deuren open, staat er warme koffie klaar op zaterdagochtend, worden de prullenbakken geleegd, de lijnen getrokken, het clubhuis onderhouden en evenementen georganiseerd.

   

  · Social media: Wil jij onze social media bijhouden en leuke content maken? Ben je handig met video en film? Vind je dat het beter kan?

  · Communicatie: Wil jij nieuwsberichten schrijven voor op onze website? En kun je nieuws ook doorsturen naar de pers? Wij hebben de contacten al, we zoeken alleen een vlotte pen.

  · Secretaris: Wil jij in het bestuur als secretaris invloed uitoefenen op het beleid van de vereniging?

  · Barcommissie: Ouders van spelers worden ingedeeld voor bardiensten op zaterdag. De bar openen en afsluiten gebeurt door de barcommissie. Wil jij af en toe een extra bardienst draaien of tijdens evenementen achter de bar staan? Alleen wanneer je wil of kan? Of wil je meedenken over het assortiment? Dan zoeken we je voor de barcommissie.

  · Sponsorcommissie: Onderhoud jij contact met de lokale ondernemers die DEV een warm hart toedragen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken voor de sponsorcommissie.

  Interesse of meer informatie? Mail dan naarsecretaris@devdoorn.nl

   

  De 11 van DEV

  DEV groeit.Daarom hebben we meer vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger draag je bij aan een warme, gastvrije en bloeiende voetbalomgeving. Als ouder van jouw spelende kind rijd je natuurlijk af en toe naar uitwedstrijden en draai je bardiensten. Daarnaast zijn er nog vele handen nodig om de vereniging draaiende te houden. Heb je één keer in de maand een uurtje over? Dan kunnen we je hulp al gebruiken. Meer mag natuurlijk ook, maar hoeft niet.

  Hoe meld je je aan.

  - Open de Voetbal.nl app

  - Klik op ‘Persoonlijk’

  - Klik op ‘Vrijwilliger’

  - Klik op ‘Mijn taken’

  - En geef aan welke rol jou leuk lijkt

  - Er wordt dan contact met je opgenomen

  Vragen? Mail naar secretaris@devdoorn.nl

   

  Mark Sluis nieuwe hoofdtrainer DEV 1

  Het bestuur van DEV Doorn is verheugd te kunnen melden dat Mark Sluis de nieuwe hoofdtrainer wordt van DEV Doorn. Mark Sluis behoeft voor niemand binnen de vereniging een introductie. Mark heeft vele jaren het doel verdedigd voor DEV Doorn 1 en heeft in het verleden ook gespeeld voor Dalto en Candia. Het kampioenschap in seizoen '22-'23 met DEV Doorn 1 was voor Mark een mooi moment om zijn actieve spelersloopbaan te beëindigen.

  Als trainer is Mark al vele seizoenen zeer actief binnen de vereniging. Dit seizoen is Mark trainer/coach van JO18-1, onderbouwcoördinator voor de jongste jeugd bij DEV Doorn en traint hij de selectie-keepers van FC Driebergen. In voorgaande seizoenen heeft Mark bij DEV Doorn de lichtingen getraind waarin zijn zoon actief was. Daarnaast is Mark één van de oprichters van de DEV Doorn voetbalschool. En Mark is al enkele jaren flink aan de weg aan het timmeren met zijn eigen bedrijf Mark Sluis training & ontwikkeling.

  Lees meer op: https://www.devdoorn.nl/mark-sluis-nieuwe-hoofdtrainer-dev-doorn

   

  Voetbalplaatjes

  Mis je nog wat voetbalplaatjes? Er liggen extra voetbalplaatjes op volgorde in de bestuurskamer/wedstrijdsecretariaat. Zoek je plaatje op en maak je boek compleet.

   

  Voetbal is voor iedereen

  Wil je kind graag voetballen? Maar is er even geen geld om de contributie te betalen? Of om voetbalschoenen te kopen? Dan laten we je niet buitenspel staan. Want gelukkig zijn er veel mogelijkheden waardoor kinderen toch kunnen voetballen. Dezehebben we allemaal voor je op een rijtje gezet. Check de voorzieningenwijzer om te zien welke regelingen er in jouw gemeente zijn. En hoe je ze kunt aanvragen. https://knvb.devoorzieningenwijzer.nl/

  Voor meer vragen kun je contact opnemen met penningmeester@devdoorn.nl