• Toen kwam Advendo uit Ederveen op visite met minder punten dan DEV. Dan moet daar toch voor de onzen muziek in zitten. Alleen bleek Advendo een uitstekend voetballend team te bezitten dat al langer samen speelt en bovendien met deze ploeg vorig seizoen nog voor de promotie speelde. Natuurlijk heeft DEV te maken met een blessuregolf en kun je zeker zien dat we op gebied van handelingssnelheid, technisch vermogen en inzicht bepaalde spelers missen. In balbezit werden de ballen veelal te zacht ingespeeld en bovendien vaak niet zuiver genoeg. Daarnaast zien we ook spelers die meer balverlies lijden door individuele acties dan door slechte passing. Dat heeft ook te maken met vaak een gebrek aan goed vrijlopen van medespelers. Verdedigend missen we te veel wendbaarheid en duelvermogen. Samengevat leek DEV nou niet bepaald een ingespeeld team. Zeker niet tegen een tegenstander die daarbij ook nog hoog druk zette.
  Vooral in de eerste fase leed DEV heel veel balverlies. Tot aan minuut 25 konden we in ieder geval de tegenstander nog van scoren afhouden. Toen schoot de vrije trap specialist van Advendo de bal via de paal binnen. 0-1. Ook ontstonden er nog een paar hachelijke situaties voor het DEV doel uit corners. Op slag van rust brak Advendo op rechts door. De voorzet werd voor de verraste DEV verdediger afgewerkt. 0-2. Met deze ruststand kwam DEV eigenlijk nog goed weg.
  Na rust moest Thijs Aalbertsen al snel twee keer aan de bak  met gevaarlijke schoten op zijn doel.. Dat loste hij bekwaam op. Niet lang daarna braken de gasten in het midden door en stond de 0-3 op het scorebord. Aan dit doelpunt zat overigens een flinke buitenspellucht. .Halverwege de tweede helft braken de gasten op identieke wijze door en nu werd Thijs met een lob verschalkt. 0-4. Kort voor het einde ondernam Nordin Zoufri een solo. Daarin werd hij op onreglementaire manier binnen de zestien gestopt. De toegekende strafschop werd door Stijn Gerrits benut. In deze wedstrijd kon DEV  absoluut geen ijver ontzegd worden. Alleen zal het op alle fronten met dit team een tandje scherper moeten.
  Wissels:
  Nordin Zoufri voor Bas van Beek
  Tim de Ruiter voor Sam de Haan
  Lieuwe van den Heuvel voor Jelle Staal.