• De eerste competitiewedstrijd voor DEV Doorn 1 was zaterdag de wedstrijd tegen Bunnik '73. Vorig seizoen speelden beide ploegen nog tegen elkaar in de derde klasse. Bunnik '73 won toen zowel uit als thuis van DEV Doorn. Het was daarnaast ruim 5 jaar geleden dat DEV Doorn op Sportpark Tolhuislaan in Bunnik een overwinning wist te boeken. Echter gingen deze keer de 3 punten wel mee naar Doorn.

    DEV Doorn had een goede voorbereiding achter de rug en was klaar voor de eerste competitiewedstrijd. Dat het tegen het sterke Bunnik '73 een spannende pot ging worden, stond vooraf al vast. In de eerste minuten golfde het spel op en neer met 2 mogelijkheden voor Bunnik ‘73. Toch was het DEV Doorn dat bij hun eerste echte aanval gelijk raak schoot. Via o.a. de goed spelende Ties van den Eijnde kwam de bal in de kluts voor de voeten van Tim Kas. De spits van DEV Doorn bedacht zich geen moment, haalde uit en gaf de keeper het nakijken, 0-1 in de zesde minuut.

    De eerste helft was redelijk in handen van DEV Doorn, echter kregen beide ploegen enkele mogelijkheden. Na de rust kwam Romek van Deursen in het veld voor Mihill Tahiri. De thuisploeg ging iets opportunistischer spelen en slingerde de bal met enige regelmaat voor de pot. Juist dat is de kracht van Bunnik '73 en daar had DEV Doorn het niet makkelijk mee. Het vizier van Bunnik stond echter niet scherp, dus hoefde de wederom sterk spelende doelman Mark Sluis niet vaak in te grijpen. Toch kreeg de thuisploeg in de 80ste minuut nog een grote kans. Oog in oog met de spits van Bunnik '73 kwam Mark Sluis als winnaar uit de strijd.

    Aan de andere kant lag steeds meer ruimte, maar konden Julian Koppers en later ook zijn vervanger Freek Scherpenzeel de bal niet meer in het doel krijgen. Ook de paal hielp Bunnik nog één maal na een afgeslagen corner. Toen de scheidsrechter in de 94ste minuut affloot, was de ontlading bij DEV Doorn voelbaar. De 0-1 overwinning is een prima start van het nieuwe seizoen.