• Kwam het nu door het grote aantal sponsors van DEV Doorn 1 getooid met een DEV Doorn das of door het verschil in kwaliteit dat de Doornaars een ruime thuisoverwinning behaalden op Austerlitz. We zullen het nooit weten. Aan het eind van de wedstrijd stond er in ieder geval 5-0 op het scorebord.

    Het klassenverschil was zelfs zo groot dat de bediener van het scorebord het tweede doelpunt van DEV Doorn ontgaan was. Het enige verwijt dat DEV Doorn zichzelf kan maken is dat er niet meer gescoord werd. Na vijf minuten was het al bijna raak toen Tim Kas na een voorzet van Julian Koppers naast kopte. Een scrimmage met voorstopper Romek van Deursen (die overigens zijn 100ste competitiewedstrijd speelde voor DEV Doorn) in de hoofdrol, werd op wonderbaarlijke wijze door de defensie van Austerlitz weggewerkt. Zoals altijd krijgt ook de onderliggende partij zo zijn kansen. Een uitbraak van de mensen uit de Ouwekamp werd in het zijnet geschoten en een voorzet werd ternauwernood gemist

    Nadat Tim Kas bewees het vizier nog niet helemaal scherp te hebben, dwong Ties van den Eijnde met een mooie vrije trap de keeper van de opponent tot een redding. Daarna waren Tim en Ties weer in de hoofdrol toen een volgende vrije trap van Ties Tim in vrije positie bracht. Dit schot werd geblokt. Ook het volgende schot van Tim kon de touwen niet vinden. Vervolgens was Tim Kas degene die de assist verzorgde, waarna Ties van den Eijnde het garen wel vond, 1-0. Vlak voor rust kreeg Austerlitz nog een opgelegde kans en gelukkig had de spits van de gasten zijn teennagels goed geknipt zodat hij net iets tekort kwam om de bal binnen te glijden. Toch werd 1-0 niet de ruststand, want nadat Romek van Deursen binnen het strafschopgebied gevloerd werd schoot Tim Kas de bal in twee pogingen binnen.

    De mensen die na de rust moeite hadden de hete koffie naar binnen te gieten kwamen te laat om de 3-0 te zien. Fijn voor Tim Werkhoven dat zijn kopbal doel trof na een voorzet van Tim Kas. Voor deze wedstrijd had Tim Kas genoeg gedaan en hij werd vervangen door Freek Scherpenzeel. Beau van Ede had toen al plaats gemaakt voor Floris Imhof. Piet Verschoor kwam later nog binnen de lijnen voor Bram van Schaffelaar. In die tweede helft noteerden we nog kansen voor een goed spelende Kelvin de Haan en voor Floris Imhof. Het schot van laatstgenoemde kuste de lat nog. Een kwartier voor tijd liet linkerverdediger Pieter Hegger zien dat hij in het verleden ook aanvaller is geweest. Hij passeerde twee man en schoot van afstand prachtig binnen, 4-0.

    Het slotakkoord was voor DEV Doorn, toen een onbesuisde actie van de Austerlitzgoalie hem een rode kaart en een penalty opleverde. Floris Imhof mocht van 11 meter zijn eerste competitiedoelpunt binnenschieten en bracht zo de eindstand op 5-0.