• Na de goede wedstrijd van vorige week tegen de koploper hoopte DEV daar een vervolg aan te kunnen geven in de thuiswedstrijd tegen Hoevelaken.
    De gasten bleken helaas voor ons een elftal op de been te brengen, wat tot nog toe het beste voetbal in deze competitie liet zien. Daar tegenover stond DEV waarbij de aansluiting van de linies, de passing en de duelkracht veelal onder de maat bleven. Al in de 2e minuut moest keeper Thijs Aalbertsen al handelend optreden, waarna het eerste wapenfeit van DEV snel volgde met een schuiver van Brian Barkey net naast. De volgende 10 minuten waren voor de gasten. Eerst werd er net naast geschoten waarna een kopbal net over ging. Bij de volgende actie was de lat DEV behulpzaam. Ook een scrimmage voor het DEV doel kon men niet in een doelpunt omzetten. Geheel tegen de verhouding in kwam DEV op voorsprong toen Joppe Vettorato een misser in de defensie van Hoevelaken attent afstrafte.  Helaas kon DEV de opponent niet van scoren afhouden want bij een aanval over rechts werd goed combinerend het Doornse net gevonden. 1-1. In de tijd tot de rust was het eigenlijk een wonder dat de gasten niet op voorsprong kwamen want vooral door te onnauwkeurig passen van onze kant en een attente agressieve tegenstander veroorzaakten we zelf een aantal kansen voor ons doel. Gelukkig bleef Thijs Aalbertsen in die periode goed overeind.
    Het sterkere Hoevelaken ging na rust op dezelfde voet verder. Eerst schoot men net naast en vervolgens maakte Thijs een slippertje waarna de 1-2 werd binnengeschoten. Nog was de koek niet op, want kort daarna werd een voorzet over links bekwaam afgewerkt 1-3. Tim Werkhoven kreeg vervolgens nog een kans, maar vond de keeper op zijn weg. Bij een combinatie over rechts maakten de gasten ook nog 1-4 en gelukkig zorgde Thijs er verder voor dat de score nog niet verder opliep.