• Op dinsdag 21 mei werden op het sportpark van SVF in Cothen de finalewedstrijden gespeeld van "het Krommerijntoernooi voor teams van onder de 23". 

    Om de 3e en 4e plaats werd gestreden door Odijk en Bunnik met als duidelijke winnaar Odijk (9-0). Voor de 1e plek gingen de elftallen van SVL en DEV Doorn de strijd aan. In de eerste helft een beter spelend DEV Doorn. Via doelpunten van Marijn de Graaf en Ruben Jansma had DEV Doorn de eerste 30 minuten een terechte 2-0 voorsprong bij elkaar gevoetbald.

    Vijf minuten voor rust deed SVL iets terug door een corner binnen te werken, 2-1. 

    In de 2e helft een steeds meer aandringend SVL. Maar ondanks een tijdelijke man meer situatie en een penalty voor SVL, wist Moestafa Mouslmany de 2e helft zijn doel schoon te houden.  

    Op de foto van links naar rechts: Walter Verkuijl (coach), Kelvin de Haan, Rajiv Ridderbosch, Ruben Jansma, Bram v Schaffelaar, Ross vd Wulp, Jip v Woensel, Mihill Tahiri, Rahem Pabai, Moestafa Mouslmany, Ties vd Eijnde, Beau v Ede, Michel v Aken (coach), Mitchel Beck, Marijn de Graaf, Tim Werkhoven, Harm Eggens, Tumani, Arend v Ravenhorst (ass.scheidsrechter), Quinten de Vries en Christiaan Imhof (coach).