• DEV JO11-1 wint oefenpot met ruime cijfers

    Ter voorbereiding op de 2de seizoenshelft speelde we een oefenpot tegen de 12-3 van DOVO.
    Na wat clichés over uit de duels blijven omdat ze fysiek waarschijnlijk een stukje groter zijn en de bal in hoog tempo van A naar B, wilde we vooral bezig met de opbouw en hoe je dan het beste kunt vrijlopen..
    De wedstrijd begon en we domineerde. Niet helemaal verbaasd omdat we weten wat we kunnen maar toch, we hadden iets meer tegenstand verwacht. Omdat zij heel verdedigend speelde hadden we alle ruimte om het opbouwen te oefenen om tot een aanval te komen. Het is eigenlijk geen moment spannend geweest. Wij hadden vooral balbezit en als we hem niet hadden was die binnen 6 sec weer bij ons. Helaas toch een te groot kwaliteitsverschil. Hoogtepunten waren sommige mooie combinaties, het goede opbouwen, verschillende doelpuntenmakers en een jagende vrijetrap van Thijs die zowat dwars door het net ging.
    Enig minpuntje was de tegengoal.. Verder trots op de jongens want we gingen met een 6-1 overwinning de kleedkamer in. Nog 2 keer trainen en dan hopelijk klaar voor de zeer beladen wedstrijd tegen GVVV. 2 x gelijk tegen gespeeld, nu is het tijd om te laten zien dat we ook van ze kunnen winnen. Zou een hele mooie stap zijn naar ons doel. We zijn net aan geen eerste geworden vorig jaar. Het zal pittig worden maar we zullen vanaf dag 1 alles doen om onze ongeslagen reeks in stand te houden en te knokken voor de felbegeerde eerste plek!