• DEV JO13-1 is nog zoekende.....

    Deze zaterdag staat Valleivogels JO13-1 op ons te wachten voor de derde bekerwedstrijd. De koploper uit de groep en bij voorbaat het team wat doorgaat in het bekertoernooi. Dat mag worden verwacht van een 1ste klasser. Het wordt een wedstrijd waarbij het thuisteam de bovenliggende partij is. Het moet wel gezegd worden dat ook vandaag DEV JO13-1 zijn stinkende best doet maar het verschil is te groot en het wordt een verdiende 6-1 overwinning voor de thuis club. Toch een dik compliment aan de jongens want er wordt best voor geknokt. Sommige jongens laten echt niet 'de kaas van het brood eten' en dat is gewoon mooi om te zien.

    Ook is mooi om te zien dat we zeker niet instorten. Na de eerste helft staan we met 3-0 achter. Een helft waarin DEV zelf ook had kunnen scoren. Maar er wordt zeker niet opgegeven in die tweede helft. Sterker nog, Bart ramt nog een behoorlijke bal op de paal en hij stelt Mees in de gelegenheid om de 5-1 binnen te schieten. Luc heeft ook nog een enkele mogelijkheid gehad. Jammer dat er dan niet eentje meer in vliegt. Natuurlijk heeft de thuisploeg ook nog behoorlijke kansen maar ook zij laten zien dat scoren best wel moeilijk is tijdens een potje voetbal.

    Nu dat de bekerwedstrijden er op zitten is het misschien een mooi moment om even de balans op te maken. Tenslotte staat volgende week alweer de eerste competitiewedstrijd op het programma.
    We waren al tot de conclusie gekomen dat de onderlinge verschillen erg groot zijn. Dat is voor beide partijen niet leuk. Maar dit is een feit waar we het met z'n allen mee zullen moeten doen. Helaas gaat dat ook wel een beetje ten koste van elkaar. Achterin staat het niet eens zo gek maar in de andere linies komen we nog te kort. Daar zullen we elkaar nog meer moeten gaan helpen en ondersteunen. Zowel tijdens de wedstrijden als trainingen. Met z'n allen de schouders er onder zetten.

    Het blijft een mooie uitdaging om er een team van te maken waarbij we elkaar helpen. Zowel verdedigend als aanvallend. En daar zullen we stappen in moeten en gaan maken, en dat maakt de uitdaging alleen maar groter!