• Afgelopen zaterdag speelde de JO13-1 de 1/8 finale van de beker tegen VVZA JO13-1 uit de hoofdklasse. Zij wonnen alles in de eerste klasse maar in de hoofdklasse wat moeilijk dus ook nu zagen we weer mogelijkheden.
  Na een goede trainingsweek waarin de dinsdag in het teken stond van aanvallen en de donderdag het verdedigen centraal stond, leken we er klaar voor te zijn.
   
  Met de juiste inzet en gretigheid begonnen we aan de wedstrijd. Die gretigheid zorgde ervoor dat we geen moment in de problemen kwamen, sterker nog, met de rust stond er maar liefst een 5-0 score op het bord. Mooie combinaties, mooie goals en 4 verschillende doelpuntenmakers gaven reden tot tevredenheid.
   
  Voor de tweede helft was de boodschap om in ieder geval de 0 te houden, hetgeen waar we op getraind hebben in balbezit verder te verbeteren en daarmee de mensen langs de lijn te vermaken. Daar zijn we grotendeels in geslaagd. De bal werd wat vaker uit de drukte gehaald, we speelden rond als het moest, vielen aan als het kon en door een wereldredding van onze keeper Lars hielden we gelukkig ook de 0.
   
  Wederom bleek het kwaliteitsverschil te groot, wat ook deels de verdienste is van dit team, de inzet tijdens trainingen en het uitvoeren van de teamtaken tijdens wedstrijden. 
   
  Dank weer aan iedereen die is komen kijken, dat geeft altijd weer een extra stimulans!