• DEV JO13-1 speelt een prima pot.

    Op deze mooie zaterdag komt DOVO 13-2 op bezoek. Gezien hun eerste wedstrijd met 13-2 gewonnen werd, een geduchte tegenstander. DEV zelf heeft gisteren nog een extra training gehad, tijdens een 'train-de-trainer' cursus. Gelukkig was het enthousiasme binnen het team groot, helaas was de opkomst bij de trainers een stuk minder.

    Ook tijdens die training viel op dat er stappen gemaakt worden. Er werd lekker gevoetbald en de beleving was goed. Soms laat de techniek nog iets te wensen over, maar daar blijven we aan werken. Iets wat je dan in een competitiewedstrijd mee probeert te nemen. Voor de wedstrijd even nog wat zaken vanuit de trainingen herhaald en het team staat er voor de wedstrijd.

    In het begin van de wedstrijd gaat het nog redelijk gelijk op maar na ruim 12 minuten staat DEV JO13-1 snel op achterstand. Binnen 3 minuten vallen er twee ballen in het netje. Na de eerste wissels geeft DEV echter niet op, men blijft het proberen. En het ziet er al een stuk beter uit als de vorige wedstrijden, er staat al meer één team. Helaas wordt het eerst nog 0-3 na slecht uitverdedigen maar is het Bart die met een mooi droog schot toch de 1-3 op het bord zet. Jammer dat DOVO ook nog scoort uit een corner. Op zich een verdiende, maar iets te hoge, achterstand voor DEV bij de rust maar er zijn voldoende pluspunten te noteren.

    Dat zetten we eigenlijk de tweede helft ook voort. We spelen als team en proberen uit te voeren wat we voor de wedstrijd hebben afgesproken. En soms gaat dat heel goed en soms net even minder. Dat is niet erg, dat nemen we weer mee naar de trainingen van de week. In die helft geven we in ieder geval geen doelpunt meer weg, mede omdat we veel meer als team verdedigen dan de vorige competitiewedstrijd. Bart schiet ook nog een vrije trap beheerst in de touwen en uiteindelijk staat er een 2-4 eindstand op het bord.

    Ok, we verliezen dan deze pot maar we kunnen terug kijken op een goede wedstrijd. We hebben als team gevoetbald en geknokt. Goed gedaan jongens en een mooie basis om dit uit te bouwen.