• Tijdens de vrijwilligersbarbecue op 22 juni werd er weer een vrijwilliger in het zonnetje gezet met de benoeming van DEV man/vrouw van het jaar. DEV Doorn groeit en kan niet zonder de bijdrage van verschillende vrijwilligers. Denk aan het trekken van de lijnen op de velden, het legen van de prullenbakken, het schoonmaken van de kantine, het klussen aan het gebouw of het regelen van sponsoring. 
   
  De DEV man/vrouw van het jaar is vaak iemand die zich al jaren inzet voor de vereniging en met de benoeming willen we deze persoon dan ook even in het zonnetje zetten. 
   
  Vorig jaar was Wim van Beek de gelukkige winnaar die vaak op de vereniging te zien is, en zich onder andere inzet voor het sfeervol maken van het clubgebouw.
   
  Dit jaar was de eer aan onze Ad. Hij werd geheel verrast door de benoeming, want tijdens de speech en mooie woorden van Martien van der Heijden, stond Ad alweer achter de bar te helpen. 
   
  Ad zet zich al jaren in voor de vereniging, onder andere als assistent-trainer van DEV 1 en op dit moment als bestuurslid waarbij hij verantwoordelijk is voor de facilitaire zaken.