• Afgelopen week legde trainer Roger d'Hollosy bij de groep neer dat ze zich niet als lammeren naar de slachtbank moesten laten leiden. Dat had resultaat want ondanks het wegvallen van weer twee basisspelers speelde DEV in de thuiswedstrijd tegen Candia uit Rhenen met het mes tussen de tanden. Ook nu weer moest er een beroep gedaan worden op  drie spelers uit de jeugd in de basis, die het uitstekend deden
    Het eerste wapenfeit was voor de gasten, maar het schot werd door Thijs Aalbertsen onschadelijk gemaakt. Onze keeper speelde trouwens toch een solide wedstrijd..Na tien minuten spelen kreeg Bas van Beek een mooie kans, maar zijn kopbal ging net aan de verkeerde kant van de paal naast. DEV had in ieder geval de verdedigende organisatie goed voor elkaar. Alleen een misverstand tussen onze keeper en de centrale verdediger zorgde voor wat gevaar. Ook het volgende schot van de mensen uit Rhenen had niet de goede richting. Kennelijk wilde DEV toch de rust in met een voordelige stand, want een schot van Joppe Vettorato kon door de keeper van de gasten  alleen maar afgeweerd worden waarna Jelle Staal er als de kippen bij was om de 1-0 aan te tekenen. Bij het scheiden van de markt moest de sluitpost ook nog een keer redding brengen met een voet-stop na een schot van Tim Werkhoven. In dezelfde minuut haalde hij ook nog een bal uit de kruising na een prachtige vrije trap van Stijn Gerrits.

    Na rust waren de eerste twee mogelijkheden voor DEV, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Een voorzet over de rechterkant bij Candia werd bij de eerste paal binnengetikt. 1-1. Een knappe solo van de in de tweede helft ontwaakte Tim ging net voorbij aan de inglijdende DEV speler. DEV richtte vervolgens te hoog bij een mogelijkheid en Thijs stopte nog een schuiver uit een Rhenens kanon. De gasten wilden graag voor de winst gaan maar daardoor ontstonden er mogelijkheden voor de snellere spelers van DEV. Kort  en goed DEV had zichzelf al eerder in veilige haven kunnen schieten en gelukkig voor de onzen gebeurde dat uiteindelijk ook toen Tim kort voor tijd een onhoudbaar diagonaal schot losliet na voorbereidend werk van  Floris van de Burg en Mo Toufiki. 2-1. Onvriendelijk werd het daarna, maar gelukkig hield DEV het hoofd koel (genoeg).