• Een makkelijk begin.

    Vandaag stond EINDELIJK onze eerste wedstrijd van het jaar op het programma. De 11-2 is bij elkaar gebleven en is de 12-2 geworden. Ons doel dit jaar? Juist zoveel mogelijk persoonlijke ontwikkeling. Hier zal ik later nog wat meer over vertellen.

    Nu eerst naar de wedstrijd. Vorig jaar hadden wij tegen Jonathan 11-2 een moeilijke wedstrijd gespeeld en toen met 7-3 verloren. De jongens wisten dat ze aan de bak moesten. Wat bleek ..... dit was een totaal ander Jonathan dan vorig jaar.

    DEV12-2 schoot uit de startblokken en stond binnen no-time 3-0 voor. De uiteindelijke uitslag was 13-0. Wat een wereld goals hebben we gezien. De spelers hebben echt stappen gemaakt en bleven goed voetbal op de mat leggen. Onze tegenstander was misschien wat te hoog ingedeeld maar dit maakte het spel er niet minder op.

    Nu even terug naar de persoonlijke ontwikkeling. Normaal gesproken zullen jullie niet zoveel namen lezen in mijn verslagen. Luuk speelde gister als laatste man, spits en middenvelder. Maarten speelde linksbuiten, rechtsbuiten en rechtsback. Onze keeper Jelle heeft ook nog gevoetbald en dit was bijna een jaar geleden. Aiden speelde op het middenveld en in de spits. Julian die al jaren verdedigd speelde veel in de aanval en scoorde een hattrick. De komende weken zullen er meer wisselingen plaats vinden.