• Zaterdag speelden we tegen Bunnik. Een belangrijke wedstrijd want bij winst zouden we een mooi gat naar de nummer 2 maken. Helaas misten we maar liefst 3 spelers maar we zagen het ook als een mooie uitdaging.
    We begonnen wat stroef. Bunnik bleek een sterke tegenstander en kwam goed op 1-0. We gaven teveel ruimte weg waar ze goed van profiteerden.
    Het was een goede waarschuwing en daarna leken we wat meer in de wedstrijd te komen. Bunnik kreeg nog 1 grote kans maar door goed ingrijpen van Olivier en Lars voorkwamen een doelpunt. Verder speelde het spel zich vooral op de helft van Bunnik af en creëerden 2/3 kansjes waarvan er zeker 1 in had gemogen. Helaas, 1-0 ruststand.
    De tweede helft was niet heel anders. We waren slordig in balbezit, leverden veel te veel in maar de 1-1 leek dichterbij te komen. We kregen kansen maar hun keeper bleek in vorm, hij wilde er niet in… De 2 grootste kansen moesten nog komen… Een 1 op 1 die onderkant lat terug het veld in kwam en een penalty die we misten.
    Conclusie… Pijnlijk, jammer en leerzaam. Aankomende zaterdag moet er gewonnen worden om de eerste plaats te behouden.