• Het 4e competitietoernooi van de dames was gericht op het behoud van de 2e plaats.

  Nou zijn we de competitie vooral in gestapt om lekker te gaan voetballen en eens te kijken wat mogelijk was maar gaandeweg ontstond toch een sportief doel.

  Het was daarom mooi dat we de eerste van de 4 wedstrijden gelijk tegen onze naaste concurrente mochten spelen en nu onder vrijwel zomerse omstandigheden.

  We speelden wederom in een gewijzigde opstelling. Met een brede selectie worden nu al harde keuzes gemaakt en op de 10 geselecteerden lag de druk te presteren.

  Met Eva, Birgit en Jerney toegevoegd aan de achterhoede en Carolien nieuw aan de buitenkant stond het sportief goed natuurlijk aangevuld met de vaste as met Jose en Emma. Laatstgenoemde had een koninklijke beveiliging want ze had twee vaste mandekkers waar ze ook was op het veld. Dat inspireerde haar echter tot grootste daden want ze scoorde er niet minder om. 

  Die eerste wedstrijd gaf het nodige vertrouwen want met twee ongekend mooie doelpunten was de 2-0 in de pocket. 

  Aansluitend de koploopster was even confronterend want het niveauverschil met ieder team in deze competitie is te groot. Met een 0-2 nederlaag wisten we de schade beperkt te houden.  

  In de twee laatste wedstrijden wisten we met een gelijkspel en een hernieuwde winst toch weer punten binnen te krijgen. Maar belangrijker is het plezier en de groei in het spel. Het niveau is prima en er is voldoende ruimte om daar weer een vervolgstap in te zetten. Of we net als de mannen DEV1 kampioen kunnen worden (gefeliciteerd) is niet zeker, de ambitie om verder te groeien  wel.

  Over twee weken de laatste competitieronde in Scherpenzeel. Dus kom gerust kijken, vanaf 19.30 uur is het weer zo ver.

   

  Op de foto links onder Carolien, Birgit, Emma, Jose en Inge

  Op de foto links boven Chelsea, Miranda, Kimberley, Jerney en Eva.