• Eindelijk leek DEV weer een klein beetje uit de blessuregolf te komen en weer moesten de Doornaars op dat gebied het een en ander incasseren.  Floris Imhof , Bo van Ede, Ali Atasu en Nourdin Zoufri konden vanwege een blessure niet ingezet worden. DEV startte dus met een gehavend elftal en dat werd  in de loop van de wedstrijd niet beter. Joulianos Strawrianidis deed weer voor het eerst mee maar moest zich in de tweede helft met een ernstige knieblessure laten vervangen. Ook Frank van der Stelt haalde door een blessure het einde van de wedstrijd niet. Timothy de Ruiter tenslotte kon zich niet vrijmaken van zijn werk. Gelukkig heeft topscorer Joppe Vettorato de training inmiddels weer hervat.
    DEV startte deze uitwedstrijd in Wageningen met onder 18 speler Floris van der Burg in de basis. In de eerste fase zagen we een redelijke wedstrijd met veel inzet van beide kanten. Helaas werd in de vijftiende minuut niet erg adequaat gereageerd op een aanval over rechts wat de WAVV speler de gelegenheid gaf om bij de tweede paal in te koppen. 1-0.
    Kort daarna spaarde de scheids de keeper van de thuisclub toen die duidelijk waarneembaar een bal met de hand buiten het strafschopgebied stopte.,
    Na een half uur slaagde WAVV erin de score op te voeren toen een spits een bal keurig opving en hem vervolgens prachtig van buiten de zestien volley af wist te werken: 2-0. Kort voor rust scoorde DEV tegen toen Jelle Staal een duel won en een mooie pass gaf op Tim Werkhoven die fraai afwerkte: 2-1. Tot aan de rust moest Thijs Aalbertsen nog twee keer redden.. Toch werd het nog 3-1 voor de rust toen er achterin wel heel simpel balverlies geleden werd waardoor de spits van de thuisclub niet faalde toen hij daardoor alleen op Thijs  afging. 3-1. Jammer dat onze betrouwbare sluitpost kort na rust een vrij makkelijk schot niet vast kon houden waarop men de 4-1 binnenschoot. DEV moest in die tweede helft Joulianos nog wisselen voor Lieuwe van de Heuvel en Frank van de Stelt voor Bram Verberne. Ondanks die noodzakelijke wissels bleef DEV behoorlijk meespelen. Er kwamen ook nog wel wat mogelijkheden, maar tot scoren kwam men niet meer.. Overigens konden we constateren dat de drie jeugdspelers geen verzwakking bleken te zijn.