• Afgelopen donderdag was trainer Mark ziek en werd de training gegeven door stagiaire Ruben en Said de vader van Mounir uit de 11-3, enorm dank hiervoor.

Zaterdag ochtend 5 oktober moesten de jongens van de 11-2 om 9.30 op DEV zijn. De Grote Clubactie loten zouden geteld worden en er moest een teamfoto gemaakt worden.

Ook stond er nog een voetbalwedstrijd op het programma, namelijk tegen de nummer 1 in onze bekerpoule GVVV 11-2. Een team dat alles dik had gewonnen. De jongens van de 11-2 staan zelf op de 2e plek op maar 3 punten achter van GVVV. GVVV een doelsaldo wat veel beter is dus de kans op de eerste plek is erg klein maar de wil om te winnen was erg groot.

Na de bekende warming-up stond de wedstrijd op het programma, de jongens zagen er iets nerveus uit maar waren klaar voor de strijd. In het begin van de wedstrijd een veel beter DEV met veel kansen en was het wachten op de 1-0, die viel uiteindekijk. Helaas heel snel gelijk 1-1, hierna bleef DEV enorm goed voetballen. Het veld spel zag er verzorgd uit en er was vooral strijd. Beide ploegen speelde op de top van hun kunnen en doelpunten volgde elkaar snel op. Helaas scoorde GVVV net wat meer en was de stand 15 minuten voor tijd 2-3 in het nadeel van DEV. In de laatste time-out werden de jongens pittig aangesproken en spraken we af vol voor de winst te gaan. Dit maakte wat los in de jongens want 5 minuten voor tijd viel de 3-3. Het was mooi om te zien dat alle spelers inclusief de wissel dit doelpunten met elkaar aan het vieren waren in het veld. Met nog een paar minuten op de klok bleef DEV aanvallen en wist GVVV niet wat ze overkwam. In de allerlaatste seconden na een geweldige steekpass werd de winnende goal gescoord voor DEV 4-3. Alle supporters aan de kant van DEV sprongen een gat in de lucht, dit was mooi om te zien. Coach Richard en trainer Mark vierde het doelpunten in het veld met de jongens. Toen het eindsignaal klonk was er feest op het veld!

Dit was de mooiste wedstrijd van de afgelopen jaren als jeugdtrainer bij DEV. De wedstrijd werd zoals normaal gesproken afgesloten in de kleedkamer met ouders erbij. De complimenten werden uitgedeeld en de man van de wedstrijd werd aangewezen : Maarten, die na zijn winnende goal natuurlijk man van de wedstrijd werd.

Ook werd de uitslag van de Grote clubactie bekend gemaakt, het record was 300 loten voor een team. De 11-2 heeft dit jaar gepresteerd om 465 loten te verkopen en daarmee 1116 euro voor DEV op te halen GE-WEL-DIG (zie foto).

Na de uitreiking mocht de 11-2 ook nog een pupil van de week aanwijzen, na een spannende loting werd dit Floris. Het was even opschieten maar Floris moest alweer om 13.15 op DEV zijn en de andere spelers om 14.30 om met zijn alle op te lopen bij het eerste elftal van DEV. Mooi om te zien dat alle spelers aanwezig waren tijdens het oplopen.

De dag werd afgesloten met een lekker patatje in de kantine, wat een geweldige zaterdag was dit.