• Zaterdag 24 september gaat de Grote Club Actie weer beginnen. De kans om geld te verdienen voor DEV Doorn. Vorig jaar lukte het circa 10% van onze jeugdleden om maar liefst 1688 loten te verkopen en dat leverde DEV Doorn circa € 4000 op. Hoe mooi zou het als dit jaar veel meer jeugdspelers op pad gaan om loten te verkopen voor DEV Doorn. Al het geld dat we als club verdienen, investeren we in de jeugd. Daar profiteert dus iedereen van.

    Via de trainers/coaches krijgt iedereen een boekje met loten om te verkopen. Een lot kost 3 euro en 80% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de club. Dat is € 2,40 per lot. In de boekjes staat precies wat je moet doen om loten te verkopen.


    Prijzen
    Voor de kinderen die uiteindelijk het meeste verkopen hebben we prachtige prijzen beschikbaar. Het team waarvan de spelers in totaal de meeste loten verkopen gaat naar een thuiswedstrijd van FC Utrecht. De teams die als tweede en derde eindigen worden uitgenodigd om in de kantine patat te komen eten. Maar het allerleukste is misschien wel dat de tien beste lotenverkopers zelf ook geld kunnen verdienen. Zij krijgen per verkocht lot 50 cent. Hoe meer je dus verkoopt, hoe meer je kunt verdienen.

    Al met al reden genoeg om fanatiek mee te doen en om een nieuw record te vestigen. Bij voorbaat al heel veel dank voor jullie inzet en heel veel succes met het verkopen.