• Onze jeugdige verkopers doen hun uiterse best om de loten te verkopen. De sponsor-cie volgen hun verrichtingen online en hierbij is een nieuwe tussenstand te melden wie de kopgroep is betreffende het meest verkocht aantal loten per team....

   

  De koplopers: 

   

  JO12-2

  152

  JO8-2

  71

  MO13-1

  52

   

   
   

  JO8-3

  29

  JO9-2

                         17

  JO12-1

  11

  JO12-4

  10

  Geen team

  4

   

     

   

     

   

  Suc6 toppers verder met de verkoop!

   

    

   

  **

   

  Ook dit jaar proberen we met z’n allen om zo veel mogelijk loten van de Grote Clubactie te verkopen. Alleen dit jaar gaat dat door COVID19 net iets anders dan anders. Bekijk deze korte video hoe je op een veilige manier loten kunt verkopen. 

   

  Zaterdag 19 september ontvangen alle jeugdspelers een brief met tips en trucs om zoveel mogelijk loten te verkopen. Je krijgt het verkoopboekje en een toelichtingsbrief. Nieuw dit jaar is dat op het verkoopboekje een persoonlijke QR code zit. Als de koper deze code scant dan kan de koper online loten kopen. Omdat deze QR code is gekoppeld aan jouw naam, maak je automatisch kans op leuke prijzen. 

   

  Net als andere jaren maakt iedereen die loten verkoopt kans op mooie prijzen. Net als vorig jaar staat de teamprestatie centraal en wordt het bestverkopende team getrakteerd op een bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht. Daarnaast krijgen de beste tien verkopers € 0,50 cent per verkocht lot. 

   

  Doe je mee? Heel graag! Kijk ook hier voor meer informatie.