• DEV Doorn en hoofdtrainer Rick Andeweg zijn het opnieuw eens geworden over een verlenging van de goede samenwerking. Bij de aanvang van de samenwerking, in maart 2019, is destijds de intentie uitgesproken om dat voor langere tijd te doen en die afspraak wordt in stand gehouden. Rick Andeweg begint daarmee in augustus 2021 aan zijn derde seizoen bij onze vereniging. 

    Met het verlengen van het contract geeft de vereniging aan dat men vertrouwen heeft in de trainer en zijn werkwijze. We zien naast een aanvallende speelstijl, een gemoedelijke werksfeer binnen de relatief jonge selectie en begeleiding met een goede prestatieve insteek en een prettige samenwerking met onze HJO Michel van Aken hierbij. 

    Naast Rick Andeweg zal ook de rest van de technische staf met Ad Spee (assistent-trainer), Adriaan Stoltenkamp (fysiotherapeut), André Nell (keeperstrainer) en Nico Lantinga (teammanager) intact blijven. Op dit moment is de club druk bezig met het creëren van een goede selectie voor het seizoen 2021/2022. Van de huidige groep hebben Mark Sluis, Rahem Pabai, Paul Okkersen, Romek van Deursen, Brian Barkey, Michael van Beugen, Beau van Ede, Tim Werkhoven, Timothy de Ruiter, Niek van Schaffelaar, Kelvin de Haan, Pieter Hegger, Jelle Staal en Sander de Zeeuw al aangeven om volgend seizoen weer voor DEV Doorn 1 te schitteren op Sportpark Tuilland.

    Daarnaast hebben enkele spelers van buiten DEV Doorn interesse getoond om te komen voetballen bij DEV Doorn. Ook uit de talentvolle O19-1 hebben al diverse spelers aangegeven door te stromen naar de A-selectie. Hierover volgt later meer.