• Het tweede bekerduel, nu tegen SVMM. Ook hier zagen de statistieken er niet goed uit. Maar elke wedstrijd biedt een nieuwe kans. Ook in deze eerste thuiswedstrijd ging DEV 2 goed van start. De opdracht was om snel hoog druk te zetten en gedurende de eerste 35 minuten lukte dat ook, net als in de vorige uitwedstrijd tegen CJVV. De bal werd goed rondgespeeld, prima combinaties en bij balverlies ook snel weer de bal heroverd. Het resulteerde in vele kansen. Schoten van afstand werden gekeerd. In de 7e minuut een slalom van de centrale verdediger Ricardo tot op 3 meter van de doellijn maar Ricardo had te weinig kracht om de bal erin te schieten. Niet veel later een goed genomen hoekschop die gemist werd bij de 2e paal. Daarna werd gastspeler Tim na een goede aanval onderuit geschoffeld in het strafschopgebied door de keeper, maar er volgde geen penalty. Onbegrijpelijk. In minuut 33 een bal van spits Ferry richting de kruising die zelfs werd gered door de onervaren keeper van SVMM. Kansen aan de lopende band, maar als je ze er niet inschiet dan gebeurt het altijd aan de andere kant. Twee minuten later een vrije trap, rand 16 meter. Door verkeerd te stappen, geen buitenspel en SVMM komt in minuut 35 met 0-1 op voorsprong door een kopbal in de uiterste hoek. Een grote tegenvaller na onze gemiste kansen.
    DEV probeerde toch weer het spel op te pakken en in de 39e minuut bracht Moes de bal bij Tim die op het doel afstormde. Alleen voor de keeper maar schoot de bal naast het doel. Dan weet je dat het moeilijk wordt. Door een blessure viel Rens uit en werd gewisseld met Rohid. In de rust verving Daan gastspeler Tim.

    De tweede helft begon na 5 minuten dramatisch. Een speler werd door Maikel in de rug gelopen waarna een terechte strafschop volgde voor SVMM 0-2. DEV probeerde er van alles aan maar de samenhang was weg. Halverwege de 2e helft viel Wout nog uit met, naar nu blijkt, een ernstige blessure. Hij had zijn enkelband gescheurd. De geblesseerde Quincy viel voor Wout in. Zo liepen wij achter de feiten aan. In minuut 58 viel de beslissing. Door dekkingsfouten scoorde SVMM de 0-3. Gelukkig bleef het bij de 0-3 want SVMM kreeg nu kans op kans. Door subliem keeperswerk van Sander die vele 1-op-1-reddingen verrichtte, bleef het bij de 0-3. Een uitstekende sluitpost. De wedstrijd werd plichtmatig uitgespeeld. DEV was ook door de wissels heen. Kansen kwamen er niet meer. DEV had echt meer verdiend gezien de eerste helft. Inzet was goed, de beloning bleef uit. Sander, Moes en Tim weer bedankt voor jullie inzet. Wout wensen wij beterschap met zijn zware blessure. Snel herstellen !