• JO11-1 walst over CDW heen en eindigt ongeslagen als 2de

  Zaterdagmorgen 09.30. JO11-1 verzameld en vertrekt richting Wijk Bij Duurstede. Er hangt een gezonde spanning. Iedereen weet het belang van vandaag. Er moet gewonnen worden. Dat moet uiteraard altijd maar vandaag is wel heel belangrijk vanwege een aantal redenen. Als gvvv verliest en wij winnen, zijn we kampioen. Als gvvv wint en wij ook dan eindigen we op een stevige 2de plaats waar we heel trots op mogen zijn. Als wij verliezen kunnen maar zo 4de eindigen en dat verdienen we niet. Daarnaast zal de zijlijn weer vol staan met DEV aanhang (onze trouwe support) en die willen we laten zien wat we kunnen!

  Aftrap. Wij hebben de overhand en wat kansjes maar nog geen goal. We kunnen nog niet gerust zijn. We voetballen op hun helft en na 10 minuten beland een afstandsschot van Diede in het net, 0-1, eindelijk!
  De ban is gebroken, nu door naar nummer 2. Die valt snel, schot van Thijmen, 0-2!

  Nog steeds geen tijd om achterover te leunen want we moeten elke seconde scherp zijn. CDW is wakker en voetbalt meer naar voren waaruit wat kansjes ontstaan. Het zal toch niet...

  Een uitbraak van DEV, de bal is rechtsvoor, beland via Diede hoog door de lucht naar de 2de paal waar Melle besluit om de bal uit de lucht in de touwen te jagen, 0-3!

  CDW doet nog wat terug waardoor we met een 1-3 voorsprong de rust in gaan.
  Even de boel weer op scherp zetten want we zijn veel beter maar we willen de ouders laten zien wat we kunnen.

  Dat gebeurd. De patronen die we graag zien zijn duidelijk zichtbaar. CDW heeft er geen antwoord op.
  1-4 Thijmen, 1-5 Thijmen en in de laatste minuten jaagt Seppe er nog even een vrije trap in, 1-6! Iedereen speelt een dikke voldoende vandaag en doelpunten worden altijd met elkaar gemaakt.

  De scheids fluit af en na de penalty’s komen we bij elkaar. We moeten helaas mededelen dat GVVV gewonnen heeft. Even is Er teleurstelling maar die wordt al snel weg genomen. We zijn als DEV zijnde ongeslagen 2de geworden in de hoofdklasse! We hebben veel geleerd, mooie stappen gemaakt en gaan vol goede moed de 2de seizoenshelft in.

  Nu tijd om met zn allen bij DEV patat te eten want dat hebben ze dik verdiend!