• Zaterdagochtend 09:00 thuis tegen Vriendenschaar. Een belangrijke wedstrijd voor ons want wanneer we deze winnen maken we een mooie stap om eerste te worden in de poule. Verliezen we dan hebben we het niet meer in eigen hand.
  Vorige week tegen Bunnik hebben we onze eerste misstap begaan. Verliezen vanwege ons eigen slechte spel. Dat was afgelopen trainingsweek ook de doelstelling. Maak het bij balbezit groot en speel elkaar goed aan, in de diepte of in de voeten. Klinkt eenvoudig maar dat was het tegen Bunnik verre van.
  Om 09:00 floot de scheids voor het begin. In balbezit wisten we elkaar weer te vinden en bij balverlies hielden we ons aan de verdedigende taken waardoor we vrij snel de bal weer hadden.
  Na 5 minuten werd de inzet beloond. Een afstandsschot van Sam werd gered door de keeper maar Dirk was er gelukkig snel bij om de 1-0 tegen de touwen te jagen.
  In de 10de minuut was het een mooie intrap van Benjamin richting Koen die goed inliep en bij de eerste paal de 2-0 binnen tikte.
  We kregen nog wat kansjes en Sam die de lat bijna doormidden schoot, maar het spelbeeld veranderde eind eerste helft toch iets, want Vriendenschaar kwam iets dichter bij onze goal. De boodschap in de rust was duidelijk. Complimenten over wat we gezien hebben, aanvallend en verdedigend waar we op getraind hebben, maar het moet nóg beter want als Vriendenschaar de 2-1 maakt gaat het heel lastig worden.
  Nou dat was goed begrepen want de aftrap ging naar Lars, die legde breed op Olivier die Teun weg stuurde en goed afrondde, 3-0. Dit was ook de eindstand.
  Soms win je goed en vraag je je af, was de tegenstander nou zo slecht of deden wij het zo goed. Vandaag kunnen we met grote overtuiging zeggen dat wij het goed gedaan hebben. Wederom een goede teamprestatie!
  Een speciaal bedankje naar de ouders voor (wederom) de grote opkomst langs de lijn! Het geeft wat extra motivatie en voetbal is tenslotte ook om te vermaken en dat is hopelijk gelukt! Volgende week de laatste wedstrijd tegen Odijk. Als we die winnen is de eerste plek in de poule binnen. Tot dan!