• Vandaag mochten wij aantreden tegen SVF JO13-1. Onze eerste officiĆ«le wedstrijd dit jaar troffen we hun in de beker waarbij we 2-7 wonnen maar vervolgens hebben zij heel knap alles gewonnen dus dit zou een mooie test voor ons worden.
    Ondanks de regen werd de warming up wederom serieus gestart. Goed om te zien dat ondanks het barre iedereen maar met 1 ding bezig was, de wedstrijd.
    De eerste 10 minuten ging het redelijk gelijk op, het doelpunt kon aan beide kanten vallen. Gelukkig was het Sam die na 13 minuten de ban brak en na een ingestudeerde corner van Bennie de 1-0 binnen kopte. Het bleek een startschot voor meer want binnen 10 minuten stond het 4-0. Helaas werd de sfeer wat grimmiger. Een van de leiders van de tegenstander was vanaf het begin al veel aan het roepen, richting scheidsrechter, eigen en ons team. En dat de scheidsrechter waarschijnlijk vanwege de regen vooral wilde doorspelen, hielp ook niet mee, sterker nog het werd rommelig en her en der onsportief. De harde regen maakte het allemaal ook niet beter. SVF scoorde de 4-1 en wij de 5-1, wat ook de eindstand was maar we waren blij dat het afgelopen was. Positief is dat de 3 punten binnen zijn, we wederom maar 1 goal tegen hadden, bij vlagen mooi positiespel zagen en misschien sneller dan verwacht toch aan de hoofdklasse mogen denken. Wat absoluut niet meer mag gebeuren is dat wij meegaan in de ellende van een ander want we zijn daardoor zelf niet meer in ons spel gekomen en we hebben onszelf en de ouders die in de stromende regen stonden benadeeld.