• De seizoensstart van JO17-1 van DEV Doorn verliep wisselvallig en te vaak ontbrak het aan focus en goede balcirculatie. Vorige week moest de formatie van trainers Harold, Floris en Ruud in een uitwedstrijd aantreden tegen koploper SVMM, waar eerder met 5-1 was verloren omdat de slaperige Doornaars al na 11 minuten met 3-0 achter stonden. In een bijna perfecte wedstrijd versloeg DEV nu de Maarnse zwart-witten met 1-3.
    Het team kent enkele ras linie spelers: voor Guus als betrouwbare goalie staat een verdedigingslinie van Matijn, Renze, Valentijn en Willem, het middenveld wordt bevolkt door David, Jeremy en Jura en gevaarlijk in de aanval zijn Jurre, Lucas, Morris, Rick en Sim. Op meerdere posities zijn Lex, Oscar, Siemen en Thije inzetbaar, dus het is niet onlogisch dat één van de coaches nog steeds namen van zijn spelers door elkaar haalt.
    Zaterdag 20 november stond de thuiswedstrijd tegen het hoger geklasseerde VVZA op de rol. Aanvoerder Oscar scoorde meteen vanaf de aftrap de snelste goal ooit in de geschiedenis van DEV Doorn: binnen 5 seconden. Een ontketend DEV liet de tegenstander uit Amersfoort niet in hun spel komen en opnieuw Oscar scoorde nog tweemaal. Voor rust kreeg DEV een vrije trap, aanwinst Jeremy (overgenomen van SVL) had maar een halve vierkante meter om de bal over de muur en naast de keeper te mikken en deed dat perfect. Na rust nam DEV was gas terug en moest keeper Guus zich een aantal malen strekken. In de mooiste, messcherpe aanval van allen rondde vervolgens Lucas onberispelijk af. Oscar kreeg zijn publiekswissel, mocht tegen het einde nog even wat minuten maakte en, ja u raadt het al, scoorde zijn vierde treffer: 6-0. DEV Doorn JO17-1 speelde weer prima, staat met 6 uit 4 nu zesde, volgende week wacht DOVO uit: altijd lastig.