• Naar aanleiding van het persbericht door het kabinet van dinsdag 13 april heeft de KNVB voor het organiseren van de Regiocup de volgende aanpassingen gedaan:

  Regiocup voor senioren
  De voor komende vrijdag aangekondigde bekendmaking van de poule-indeling van de KNVB Regiocup voor senioren wordt vanwege de nieuwe ontwikkelingen uitgesteld. De KNVB wil uiteraard dat wedstrijden veilig en verantwoord kunnen plaatsvinden. Daarvoor is het ook nodig dat alle deelnemers (weer) wedstrijdfit zijn. Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen pas vanaf 11 mei weer in teams trainen. Zij hebben dan ook nog voldoende voorbereidingstijd nodig voordat ze weer wedstrijden kunnen spelen. Voor de verschillende doelgroepen zoals jeugdteams, het standaard voetbal en de overige teams wordt afhankelijk van de mogelijkheden de komende weken per geval een besluit genomen. We willen alle opties zo lang mogelijk openhouden en niet onnodig of voorbarig de kans op het spelen van wedstrijden uitsluiten. Mocht de KNVB Regiocup ergens niet doorgaan, dan kan de KNVB meedenken of -helpen om (oefen)wedstrijden te faciliteren zodra die weer zijn toegestaan.

  Junioren
  Sporters tot 27 jaar kunnen blijven trainen en onderling wedstrijden spelen. Voor deze groep hopen we dat er vanaf 11 mei wedstrijden buiten de eigen vereniging gespeeld kunnen worden. Dat zou ook betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers van start kan gaan. Zodra hier duidelijkheid over is, zullen we dit communiceren. Als voorbereiding hierop maakte we afgelopen vrijdag al de poule-indeling bekend: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/63236/poule-indeling-regiocup-jeugd-bekend

   

  Oorspronkelijke bericht van 12 april:
  De KNVB heeft voor alle jeugdteams de Poule indeling voor de REGIOCUP bekend gemaakt. De start hiervan zal afhangen van de maatregelen die de overheid in de aankomende weken zal bekendmaken.

  In de APP van Voetbal.nl kan iedereen de poule indeling van haar of zijn team terugvinden.

  "De intentie is het amateurvoetbalseizoen toch nog met wedstrijden te kunnen afsluiten. We zorgen dat we alles klaar hebben staan om direct te kunnen starten zodra de versoepelingen dat toestaan’, meldt de KNVB.


  Hopelijk kunnen we ons toch nog op een leuke afsluiting van het seizoen verheugen.