• Alle informatie over jou aanmelding bij DEV Doorn

  Wil jij bij DEV Doorn komen voetballen, klik op de rode button Aanmelden en vul het online aanmeldingsformulier in. Jouw aanmelding komt dan automatisch terecht bij onze ledenadministratie. Als alle gegevens verwerkt zijn, krijg jij een bevestiging van je inschrijving als lid van DEV Doorn. Heb je nog vragen, zoek dan contact met Michel van Aken (hoofd opleidingen) via michelvanaken@devdoorn.nl

  Goed om te weten:

  • Wil je meer dan één mailadres en/of meer dan één mobiel nummer doorgeven, vermeld de extra mailadressen en/of nummers in het veld opmerkingen. In beide gevallen kun je maximaal twee extra mailadressen en/of twee extra nummers doorgeven. 

  • Kun en wil je iets extra's betekenen voor de vereniging? Heb je bijvoorbeeld een EHBO-diploma of lijkt het je leuk om scheidsrechters of coach te worden, geef dit gelijk door via het veld opmerkingen. 

  • Als je interesse hebt om DEV Doorn te sponsoren, vermeld dit dan ook gelijk in het veld opmerkingen.

  • Van ieder team wordt verwacht dat het lid zelf of de ouders gemiddeld twee keer per jaar een bardienst draaien of de wedstrijdtafel bemannen.  

  • Als je je aanmeldt als lid, verklaar je automatisch dat je je houdt aan de statuten en het verenigingsreglement van DEV Doorn. 

  Bij DEV Doorn dragen alle leden en/of hun ouders een steentje bij in de vorm van vrijwilligerswerk. Zo zoeken we altijd mensen die willen helpen om activiteiten te organiseren voor jong en oud, mensen die willen helpen met klussen, het runnen van de bar of die bijvoorbeeld het bestuur willen versterken of scheidsrechter willen worden. Alles is mogelijk, dus geef je wensen in eerste instantie door via het veld opmerkingen op het aanmeldformulier of stuur een mail naar info@devdoorn.nl voor meer informatie over het vrijwilligerswerk bij DEV Doorn.

 • Aanmelden DEV Doorn lidmaatschap