• Het bestuur van DEV Doorn is verheugd te kunnen melden dat Mark Sluis de nieuwe hoofdtrainer wordt van DEV Doorn. Mark Sluis behoeft voor niemand binnen de vereniging een introductie. Mark heeft vele jaren het doel verdedigd voor DEV Doorn 1 en heeft in het verleden ook gespeeld voor Dalto en Candia. Het kampioenschap in seizoen '22-'23 met DEV Doorn 1 was voor Mark een mooi moment om zijn actieve spelersloopbaan te beëindigen.

  Als trainer is Mark al vele seizoenen zeer actief binnen de vereniging. Dit seizoen is Mark trainer/coach van JO18-1, onderbouwcoördinator voor de jongste jeugd bij DEV Doorn en traint hij de selectie-keepers van FC Driebergen. In voorgaande seizoenen heeft Mark bij DEV Doorn de lichtingen getraind waarin zijn zoon actief was. Daarnaast is Mark één van de oprichters van de DEV Doorn voetbalschool. En Mark is al enkele jaren flink aan de weg aan het timmeren met zijn eigen bedrijf Mark Sluis training & ontwikkeling.

  Reactie Mark Sluis:

  “Een droom die uitkomt, nieuwe hoofdtrainer bij DEV!

  Toen het leven tijdens de Corona periode stilstond had ik juist de energie en rust om met de toekomst aan de slag te gaan. Het starten van een eigen bedrijf en mijzelf persoonlijk verder ontwikkelen in de voetballerij waren toen de speerpunten. Ik heb een grote clubliefde voor DEV Doorn. Het is de club die mij heeft gevormd tot ik wie ik nu ben en had de wens om hier ooit te starten als hoofdtrainer.

  De afgelopen jaren hebben wij met het technisch hart (Michel van Aken | Hoofd Opleidingen, Jos van Maurik | Middenbouw coördinator en Melvin Steenbeek |Bovenbouw coördinator) de jeugd opnieuw vormgegeven. Het resultaat is dat er een kwalitatieve slag is geslagen t.o.v. een aantal jaar geleden en dat wij een aantrekkelijke club zijn geworden voor nieuwe leden, ouders, trainers, supporters en nog veel meer. Met interne trainersbegeleiding, train de trainer avonden, jeugdevenementen en een voetbalschool staat de jeugd in bloei.

  In mijn visie voor DEV Doorn is het nu de tijd om het seniorenvoetbal structureel vorm te gaan geven. Waarbij samenhorigheid en plezier ver bovenaan horen te staan. Ik vind dat het eerste elftal het uithangbord moet zijn voor de vereniging en dat juist de spelers van het eerste elftal hier een belangrijke rol in hebben richting de jeugd.

  Ik had graag nog een jaar samengewerkt met de huidige hoofdtrainer Roger omdat ik een goede klik met hem heb en wij een gezamenlijke voetbalvisie delen. Desalniettemin ben ik super verheugd dat ik geassisteerd zal gaan worden door Ad Spee en Michel van Aken. Met veel voetbal- en DEV-ervaring in de staf, denk ik dat wij op korte en lange termijn mooie stappen gaan maken. Ik zal mijn netwerk maximaal benutten om staf en selectie verder vorm te geven voor het nieuwe seizoen. 

  Ik heb er zin in!”

  Reactie hoofd opleiding Michel van Aken: 

  “Ik ben heel enthousiast over de aanstelling van Mark. Mark is een absolute clubman en is klaar om de volgende stap in zijn trainerscarrière te zetten. Mark is een persoonlijkheid die gewaardeerd wordt binnen alle lagen van de vereniging. Daarnaast heeft hij een goede visie op voetbal. Een visie die goed past bij DEV Doorn. Daarnaast is Mark een verbinder en heeft hij het vermogen spelers te raken en te enthousiasmeren. Ik wens Mark dan ook veel succes in zijn nieuwe functie de komende seizoenen.”