• Train(st)ers uitbreiding gevraagd

  Wij zijn voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor ons meidenteam.

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meiden-voetbaltrainer die affiniteit heeft met het trainen van de leeftijdsgroep 8 tot en met 12 jaar. Ben jij geduldig, empathisch en kun je op een speelse manier training geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Als meiden-voetbaltrainer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen op een speelse manier, waarin enige humor welkom is. Het doel van de trainingen is om de speelsters beter te maken en ze plezier te laten beleven aan het voetbalspel. Hierbij is het belangrijk dat iedereen met zijn eigen talent de aandacht krijgt.

  Functie-eisen

  • Affiniteit met de leeftijdsgroep 8 tot en met 12 jaar en ervaring in het trainen van deze doelgroep
  • Geduldig en empathisch vermogen om een positieve en veilige sfeer te creëren
  • Goede communicatieve vaardigheden om de speelsters te motiveren en te begeleiden
  • In staat om op een speelse manier training te geven waarin enige humor welkom is
  • Inzetbaar op een van de dagen in de week (maandag of woensdag)

  Wij bieden:

  • Een uitdagende functie in een gezellige en sportieve omgeving
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainerscursussen en interne workshops
  • Een goede begeleiding zodat je je ook praktisch kan blijven ontwikkelen

  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [naam contactpersoon] via [e-mailadres]. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via [telefoonnummer]. Wij zien jouw reactie graag tegemoet

   

  Stuur een mail naar info@devdoorn.nl ter attentie van Michel van aken

  Misschien zien wij jou dan binnenkort op ons mooie complex.

   

   

   

 • Inmiddels al drie teams!

  Begin 2019 is het bestuur in gesprek gegaan met de leden over de koers die onze club de komende jaren moet volgen. In onderling overleg zijn enkele strategische speerpunten gekozen waaronder de opzet van meisjesvoetbal (leeftijdsindicatie 6-13 jaar) binnen het jeugdvoetbal bij DEV Doorn.

  Na het schoolvoetbal in mei op Sportpark Tuilland (zie de actiefoto's hieronder) zijn er een aantal KNVB kennismaking(vriendinnen) en trainingsactiviteiten (vriendinnenmiddag op 20 juni) gehouden. De beoogde doelen zijn om kennis te maken met het voetbalspel, de vereniging en om een meidenteam te formeren.

  Kun jij als aankomend speelster nu al niet langer wachten meld je dan aan via info@devdoorn.nl of vul het aanmeldformulier (zie rechterzijde) en we verstrekken je vervolgens alle informatie hieromtrent.

  Iedere woensdagmiddag kan er kennis worden gemaakt met jouw toekomstige teamleden in wording en wordt er getraind van 17.00 uur tot 18.00 uur op het kunstgrasveld. Per januari 2020 is dit 1e meidenteam in competitieverband gaan spelen onder de noemer MO11-1.

  Er kunnen altijd nog speelsters bij dus meld je aan voor een kennismaking!

  Gezocht: jonge voetbaltoppers

  Doet jouw dochter of zoon niets liever dan voetballen en is hij of zij vier of vijf jaar oud? Sluit je dan aan bij de minivrienden- en vriendinnen van DEV Doorn. Is hij of zij als zes jaar, dan kan je meedoen met de Champions League.

  De mini’s en de Champions League voetballen elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur. De Champions League speelt ook op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. De kinderen van de Champions League worden in teams als Barcelona, Real Madrid, Inter Milan e.d. en voetballen wedstrijdjes tegen elkaar.

  Overigens is dit niet alleen leuk voor de kinderen zelf, het is ook altijd een gezellig samenzijn van de ouders.

  Heb je interesse? Stuur een mail naar info@devdoorn.nl. De eerste drie keer kunnen kinderen gratis meedoen om te kijken of ze het leuk vinden. Daarna kunnen ze zich echt aanmelden als lid.

   

 • Eerdere aangeboden activiteiten: