• Inmiddels a drie teams!

  Begin 2019 is het bestuur in gesprek gegaan met de leden over de koers die onze club de komende jaren moet volgen. In onderling overleg zijn enkele strategische speerpunten gekozen waaronder de opzet van meisjesvoetbal (leeftijdsindicatie 6-13 jaar) binnen het jeugdvoetbal bij DEV Doorn.

  Na het schoolvoetbal in mei op Sportpark Tuilland (zie de actiefoto's hieronder) zijn er een aantal KNVB kennismaking(vriendinnen) en trainingsactiviteiten (vriendinnenmiddag op 20 juni) gehouden. De beoogde doelen zijn om kennis te maken met het voetbalspel, de vereniging en om een meidenteam te formeren.

  Kun jij als aankomend speelster nu al niet langer wachten meld je dan aan via info@devdoorn.nl of vul het aanmeldformulier (zie rechterzijde) en we verstrekken je vervolgens alle informatie hieromtrent.

  Iedere woensdagmiddag kan er kennis worden gemaakt met jouw toekomstige teamleden in wording en wordt er getraind van 17.00 uur tot 18.00 uur op het kunstgrasveld. Per januari 2020 is dit 1e meidenteam in competitieverband gaan spelen onder de noemer MO11-1.

  Er kunnen altijd nog speelsters bij dus meld je aan voor een kennismaking!

   

 • Eerdere aangeboden activiteiten: